Su diyetim

Ya ben yapamıyorum su diyetini ilk gün bayılacaktım neredeyse öğleden sonraya zor dayandım bi kase su içtim benimde dogum kilolarım var vermek istiyorum ama mapcam bilmiyorum
Valla normal diyet uygula dicem de onunlada seneler gidiyor. Ben açlığa başladım dedim yine eşimden korkuya yedim biberli peynir almış bana yaaa nasıl yemem denir ki.. Yedim valla bak güzelim ilk gün agresif de olursun açlıktan bayılacak gibi ama sıkıntı etme. Zaten ramazan da geldi ön hazırlık gibi düşün

Allah seni neyde nasıl özleniyor o iğrenç şeyin tadı bilmiyorum. Valla bende başlıyorum dedikçe sıkıntı çıkıyor ama mart olmadan başlamam gerek kızımın doğum günü var... Ooffffff oofff dua edin banaa

misafirin gelmediği, benim bir yerlere gitmediğim bir süreç olması lazım. hatta mümkün olsa işe de gelmesem keşke :/
29 ekim haftasında 4 gün arka arkaya tatildim ve evdeydim acayip rahat yapmıştım.

Ya ben yapamıyorum su diyetini ilk gün bayılacaktım neredeyse öğleden sonraya zor dayandım bi kase su içtim benimde dogum kilolarım var vermek istiyorum ama mapcam bilmiyorum

ilk 2 günü atlattıktan sonra açlık hissi önemli ölçüde azalıyor. ama ilk 2 gün gerçekten beyin acayip bir ikna çabasına giriyor. yapma, zararlı, akşam ye yarın başlarsın vs. kendimle savaşıyorum resmen
youtube da yasemin piyale diye bir kız var yarı kanadalı yarı türk. fast forward to health kanalının adı. kız sürekli 21 günlük oruçlar yapıyor ve bolca motivasyon konuşması var. önce-sonra fotoğrafları da var. birkaç kez türkçe video da eklemişti ama çok az. aşağıya türkçe videosunun linkini ekledim. bu kızın videoları orucu bozmamak için baya ikna edici geliyor bana o yüzden sürekli izliyorum.

Hamilr değişsen 64 riskli bi rakam zira ben 50 ile hamile kalıp 83 le doğuma gittim kilo verirsin yaparsan inşaallah. Kaç gün yapacağını söyle ona göre yardımcı olurum
Hamile değilim 1 hafta olur mu ki veya kaç kilo veririm Bir haftada

misafirin gelmediği, benim bir yerlere gitmediğim bir süreç olması lazım. hatta mümkün olsa işe de gelmesem keşke :/
29 ekim haftasında 4 gün arka arkaya tatildim ve evdeydim acayip rahat yapmıştım.
Hepsi zorrr.. Benim evim misafirsiz durmuyor misafir olmasa ben gidiyorum muhakkak birşey çıkıyor. Valla bakalım bu kilocuklar ne zaman gidecek

Ya şöyle azda olsa bi çorba vs içmem gerek elim ayağım boşalıyor yoksa.2 yaşında oğlum var onunla da ilgilenmek beni açlıkla bitiriyor yani ilk gün fena değildi ama şu fazla tüketemıyurum ben sorun burda lütfen bir yol gösterin normal diyetle dediğiniz gibi yıllar geçiyor misafir geliyor sıksık yada biz gidiyoruz yemeyincede olmuyor offf

O zaman lahana çorbası yap tatlım. Oda işe yarıyor. Lahana çorbası diyeti yaz çıkar. Sadece çorba ve suya izin var. Yanına birşey eklemeden yap. Ben onu da denedim ama soğan beni yaktığı için bıraktım.

evet 1 hafta olmak uzere sanirim diyetinize baslayali kac kg verdiniz

Onuda öyle yiyemedim tutcam artık kendimi dayancam bi şekilde

7 gün yaptığında kaç kilo vermiştin
Eğer halsiz kalsak da devam etmeli miyiz yani sağlığıma bişi olur diye yapmaya çekiniyorum ama kalıcı şekilde kilo da vermek istiyorum. Çalışırken sadece su içmek çok zor olur gibime geliyor

Canim bu diyeti bilip bilmeden yapma istersen fikir anasi merhum aidin salih hanimefendidir. Ancak kitabinda ( gercek tip yitik sifanin izinde) cok detayli bir sekilde anlatmistir oradan buradan bakarak yapmaya calisma istersen cunku ciddi manada bunyene zarar verebilirsin.
21 gune kadar cikacaksan dr kontrolunde yapman gerekiyor ve birden 21 gune cikamazsin canim benim en az uc dort kez araliklarla uc gun aclik yapman vucudunu hazirlaman gerekiyor . Kolay gelsin

evet 1 hafta olmak uzere sanirim diyetinize baslayali kac kg verdiniz
En başında ilk yaptığım 7 günlükte 9 kilo verdim sanırım. Alıp vermekten şaşırıyorum. Ama bu aralar aldım. Yapıcam dedikçe eşimle inatlaşıyorız. Eve inatla ikişer pasta getiriyor. Biri çilekli biri çikolata muz. Yahu dayanamıyorum. Dayansam eşimin ağzı durmuyor. Bi çatal alsam diyet çürüyor. Dün ağladım sırf bu yüzden. Kilo vermeme yardımcı olacağına yaptığına bak dedim diye küstük birbirimize. Ayrıyeten gebelik testi yapmam gerek. Kafam karışık kilom 71 oldu. Falan filan... Sıkıntılı yım.. Ama yememe dikkat etsem inan almazdım geri. Gerçi ilk önce 79 dum. Yine o kadar çıkmaıdm. Aç karnına da 69.60 oluyorum. Düşünün artık ne kadar yediğimi sabah kızımı geçiştirsem sadece o kahvaltı yapsa da eşim öğlen geliyor ve muhakkak birşey alıyor şunu aldım tadına bak dedikçe susup bakıyorum. Dua edin eşim biraz rahat bıraksın beni.

Onuda öyle yiyemedim tutcam artık kendimi dayancam bi şekilde
Yani.. Tutmazsan şişersin. Şiştikçe kıyafetlerine harcanan kumaş miktarı artar. Üzerinde koca bir battaniyeyle gezmemek için azıcık boğazını tutcan mecburen sana diyorum da bense oldum 71. Gerçi sabahları 69. 60 oluyorum geceleri tuvalet problemim oluyor. Sürekli gidiyorum. İnşaAllah bende 25 marta kadar fit olucam. 21 gün açlığı denicem. Kızımın doğum gününde duba olmak istemiyorum. En azından 60 olsam yeter ama vericem ben inanıyorum. Sizde inanın. Gaz verelim birbirimize

Eğer sadece suda zorlanacağını düşünüyorsan su ve yoğurt ile başla. Yani sadece su ve yoğurt olacak hayatında. Ben 79dan 69 a düşmüştüm. Sonra tekrar 72 oldum sonra yine açlık yaptım 66. 70oldum şimdi yine 69 oldum . 25 marta kadar fit olmam gerekkk tekrar su diyeti yapıcam bu sefer 21 gün olanı. Dua edin. Hergün buraya yazıcam. Bu gece bi plan yapıcam. Ona göre başlicam inşaallah. Önümüzde ramazan. Daha o kilolar geri gelemez isteselerde

Yaaa valla çok haklısın acayip gaza geldim hadi kızlar birlikte başlayalım

Yaaa evet aslında yoğurt olabilir veya ayran da olabilir ilk zamanlar bu şekilde idare ederim çünkü gerçekten su içemiyorum çok zorlasam 3 bardak anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…