Başlayak valla. Ben aşırı hevesliyim gele onca kilom gittikten sonra. Bu arada ben 93 den düştüm bu kiloyyaaYaaa valla çok haklısın acayip gaza geldim hadi kızlar birlikte başlayalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlayak valla. Ben aşırı hevesliyim gele onca kilom gittikten sonra. Bu arada ben 93 den düştüm bu kiloyyaaYaaa valla çok haklısın acayip gaza geldim hadi kızlar birlikte başlayalım
Maşallah hadi durmayalım Ozaman yazda geliyor fit oluverelim ne zaman başlıyoruz kızlarBaşlayak valla. Ben aşırı hevesliyim gele onca kilom gittikten sonra. Bu arada ben 93 den düştüm bu kiloyyaa
şu listemi yazayım size de atarım. Eşim uyusun da onu bekliyorum kitap okuyoruz şuan. Bende arada size yazıyorumMaşallah hadi durmayalım Ozaman yazda geliyor fit oluverelim ne zaman başlıyoruz kızlar
Tamam beklıuoruzşu listemi yazayım size de atarım. Eşim uyusun da onu bekliyorum kitap okuyoruz şuan. Bende arada size yazıyorum
Başlayamadım canım. Yazdım sanırım başlayamadım diye. Hergün niyetlendim ama eşim sebebiyle başlayamadım. Ama bu pazartesi başlıyorum listemi hazırladım. Yeni başlık açtım ordan paylaşıcamevet 1 hafta olmak uzere sanirim diyetinize baslayali kac kg verdiniz
Beklersem kızımın doğum gününe geç kalırım ama ben zaten 21 gün yapıcam sen 7 gün yaparsın. Beni de yakalarsın sıkıntı olmazAa bende başlayacağım ama 1hafta sonra ,ilaç kuşlanamm alzım tok karnına 1 hafta sonra kontrol var kan vs keşke 1 hafta bekleseniz ya bende gaza gelirdim
Not : 55 kilodan gebelik doğum vs derken 80 oldum olmuşum açlık orucu ,10 günlük su ve karaciğer temzliği ile 80den 60 düştüm ama stresden yemeye başladım 66 olmuşum 55 olmak için su diyeti yapcam ama 1 hafta sonra ,bekleyin benimle yapın ya
Bende ozartsi başlıyorum ama ilk günler mümkün değil kolum kalkmaz spor yapamam ya göbek gitsin Ay bana yeter siz kilo verince göbek gidiyor muBeklersem kızımın doğum gününe geç kalırım ama ben zaten 21 gün yapıcam sen 7 gün yaparsın. Beni de yakalarsın sıkıntı olmaz ☺☺
Bilmiyorum ki gitmesini temenni ediyorum. Bu ay değişik bi göbeğim var. Bebek göbeği gibi. Hamileliğimin ilk ayları geliyor aklımaBende ozartsi başlıyorum ama ilk günler mümkün değil kolum kalkmaz spor yapamam ya göbek gitsin Ay bana yeter siz kilo verince göbek gidiyor mu
Spor yapma sen. Ben alışkınım o yüzden spor ekledim bu sefer. Net bi görüntü değişikliği istiyorum.Bende ozartsi başlıyorum ama ilk günler mümkün değil kolum kalkmaz spor yapamam ya göbek gitsin Ay bana yeter siz kilo verince göbek gidiyor mu
AA hamile olabilir misin varmı ihtimalBilmiyorum ki gitmesini temenni ediyorum. Bu ay değişik bi göbeğim var. Bebek göbeği gibi. Hamileliğimin ilk ayları geliyor aklıma
Var gibi ama bilemedim. Adetim geciksin diye bekliyorum. En son ayın 31.inde oldum 4.bittim. 26 günde bir oluyorum hesaplama bilen varsa yardımcı olsun. Ne zaman adet olmam gerek daha çok beklicem mi test yapmak içinAA hamile olabilir misin varmı ihtimal
Galiba ayın 25 i gibi regl olmam gerek. Bakalım bekliyorumAA hamile olabilir misin varmı ihtimal
Aminnn allah razı olsun. Biliyorsunuz ki çocuk da istiyordum. Ama kilomu da dert ediyorum. Hayırlısı olsuun inşaallah. İki arada bi derede günlerdir heyecanla bekliyorumHadi hayırlısı olsun cnm
Değil durumuna göre devam yada tamam dersin ama hamile işinde yine gelecek kilolarAminnn allah razı olsun. Biliyorsunuz ki çocuk da istiyordum. Ama kilomu da dert ediyorum. Hayırlısı olsuun inşaallah. İki arada bi derede günlerdir heyecanla bekliyorum