şu dakikadan itibaren güçlü ve mutlu olmak

kızlar pozitif düşünmeye devam ediyoruz.pozitif düşünmeyenlerde şu an itibariyle başlamalı.
hadiiiiiiiii
kimler pozitif ya da olmak istiyor ??

Hahaaa ne güzel konu=) Aslında benim hayatım için çok güncel bi konu.Dışardan baktığınzda sorunsuz görünen,eksiksiz,huzurlu bi hayatım vardı.Ben de mutluydum zaten...Sonra ne olduysa oldu ve her şeyden nefret etmeye başladım.Kendime kurduğum dünyadan,etrafımı örmüş olan insanlardan ve onların kalıp,bunaltıcı fikirlerinden,kendimden...Kimbilir biriktirmiştm belki de...Bir süre her şeyden soyutlanarak,mutsuz kısacası asosyal bir hayat yaşadım.Amacım kurtulmak mıydı,dinlenmek miydi,düşünmek miydi bilmiyorm ama sahip olduğum o hayatı yaşamk istemiyordm daha fazla o yüzden de kaçıyordum.Neyse fazla uzatmayaym şimdi tüm bunların üstünde tam 1 sene geçti ve pek çok konuda aldığım psikolojik desteğin de yardımıyla sıfırdan başlıyorm artık yavaş yavaş.Bakalm bundan sonra neler olacak :) Konuyu görünce paylaşmak istedm a.s

bende kurtulmak istiyorum. şuandan itibaren bende yeni sayfa açıyorum hayatıma. ne güzel bi konuymuş ya bende heveslendim.
pozitif düşünecem hiçbirşeyin beni üzmesine izin vermiycem. inan çok ihtiyacım var.

ahhh ahh annem hastayken çok zor gibi görünüyor. ama bende şu andan itibaren pozitif olma yolunda sizlerle yürüyeceğim.. söz veriyorum kendime :)

Gökçecim tam olarak neler yapmalıyız bi kez daha söyler misin..Hani yazmışsın ya olumsuz şeyler de olsa hep olumlu olalım filan diye.Daha detaylı yazar mısın ben cidden istiyorm bu işi başarmak çünkü yoksa hep kendimi yiyip mutsuz oluyorm

kızlar bir kaç gündür siteye giremedim sanırım siteden kaynaklanan bir sorundu.
naptınız şu bir kaç gün ,pozitif düşünebiliyor musunuz?
alışmak kolay olmayacak ama yavaş yavaş pozitif olmak,olumlu düşünmek artık bir yaşam biçimi olucak sizin için..
çekim yasasını dumuşsunuzdur.the secret kitabında bu konu hakkında genişçe bilgiler var.bu kitabtan olmayanlar.bu sitenin bize sağlamış olduğu e kitap bölümünden kitabı indirebilir ve okuyabilir.
kızlar ne demiştim şu an pozitif değilseniz ,,şöyle bir arkanıza yaslanın gözlerinizi kapatın ve deriiiin bir nefes alın,ruhunuzu iki dakikada olsa herşeyden arındırın ve dinleyin kendinizi.
sorgulayın ben kendim için ne yapabilirim ve bu hayattan nasıl zevk alıp, pozitif düşünebilirim diye
klasik müzik dinleyebilirsiniz bu sırada...
daha çok şey var ama başlangıç yaptığınızdan kendiniz emin olun ve pozitif olmayı sürdürün..
yeni katılacak arkadaşlar sizede kapımız açık ...

hayat felsefem ne bılıomusunuz ''olumden baska herseyın caresı var '' omur zaten kısa hersey olacagına varır sallayın gıtsın...

hayatı sizin dediğiniz gibi sallamak ta bana göre bi yere kadar sizi mutlu eder diye düşünüyorum.hayatın tadını doya doya yaşayarak hemde bunu pozitif düşünceyle yaparsak o kıs hayatın içine çok güzel şeyler sığdırabileceğimizi düşünüyorum

bu kadar mıyız kızlar =?

merhabalar kızlar yaklaşık olarak 2 yıldır pozitif düşünme ve düşünce gücü ile ilgili kitaplar okuyorum arada bir umutsuzluğa kapılsam da her zaman pozitif olmaya çalışıyorum ve hayatımda çok değişiklikler oldu ayrıca NLP(kişisel gelişim programı oluyor kendisi) ile ilgili kitaplarda okudum merak ettiğiniz her tür konuda yardımcı olabilirim

ama pozitif düşünmeye gerçekten inanın şöyle bir düşünün bakalım olacak bir işinizde sürekli olmayacak ki ben boşa ümitleniyorum kesin sonucu kötü olacak falan diyoruz ardından bir bakıyoruz ki kötü sonuçlanmış sonra hemen kendimizi haklı çıkarıyoruz amann ben zaten biliyordum bak olmadı işte neden bir de bunun tam tersini denemiyoruz ne kaybederiz ki olmayacak ki demektense olacak eminim demiyoruz..​
yerimseniben

aramıza hoşgeldin canım ..çok haklısın sendende çok güzel bilgiler alıcağımıza eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…