şu dakikadan itibaren güçlü ve mutlu olmak

E

EU1

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU1
kimler yeni bir başlangıç yapmak ister.sadece kendini düşünmek,etraf ne der umursamamak,kendi için yaşamak,mutlu ve güçlü olmak isteyen kızlar.planlarınız,hayalleriniz nedir paylaşın??mutlu olmak aslında çok kolay.şükür edin ve her zaman pozitif düşünün,kendinize güvenin arkanıza bakmayın...

• Konu Sahibi EU1
ben isterimmmmmm...
bundan sonra hep pozitif ve güleryüzlü olmayı...olayların hep iyi yönlerini görmeyi... mutsuz, suratsız insanları hayatımdan çıkarmayı çooooooook isterim.
küçücük şeylerden mutlu olmayı isterim...

• Konu Sahibi EU1
Yedi yıldır ciddi bir ilişki yaşamamış ve bunun eksikliğini hissettiğini kendisine dahi itiraf edemeyen, egosunun yüksek sesiyle dışarıya karşı ''özgürlüğüme çok düşkünüm'' bahanesini haykıran, arkadaşlarına aşk hayatlarında destek olan, ahkam kesen, akıl veren ben.

Şimdi ise bunca zaman sonra ilk defa yakınlık duyduğu hatta hayatını paylaşmayı düşündüğü biri tarafından terkedilmiş ben var. Kalbi kırılan arkadaşlarımın üzüntülerini çok mu yadsıdım yada Evren bana ''sen çok konuşuyorsun biraz da yaşa ve gör'' mü dedi bilemiyorum?

Aradaki süre ne kadar kısa olursa olsun yaşadığım yoğun duygular nedeni ile bayağı bir kalbim kırıldı. Ben kendi üzerime düşeni fazlasıyla yapmıştım oysa ancak elmanın bana ait olamayan diğer yarısına müdahale edemezdim ki.

Düşünüyorum da her şey ne güzel başlamıştı.

Evrene ''kendim kadar sevebileceğim birini hayatıma çekmeye hazırım'' derken sonucun böyle hüsran olacağı hiç aklıma gelmemişti elbette.

Ancak en büyük kazancım şüphesiz bu deneyimden öğrendiğim dersler oldu.

Birincisi iç rehberime güvenmek, onun ışığında ilerlediğim yolda, bilmem gerekenin mutlaka ve en kısa zamanda karşıma çıktığıdır.

İkincisi hayatımın %100 sorumluluğunu almak. Kimseyi suçlamadan, ''bu adamı hayatıma ben çektim, benim de eksik yaptığım veya öğrenmem gereken bir şeyler varmış demek ki'' diyebilmek.

Kim bilir belki de ektiğimi biçiyorumdur.

Üçüncüsü, yedi yıl aradan sonra gerçek aşkı paylaşamaya hazır olduğumu hissetmek.

Dördüncüsü ise hiçbir şeyi kişisel algılamamak. Bunu da bizzat yaşadım ve öğrendim. Onun kendisiyle ilgili çelişkileri vardı. Karşısındaki kim olursa olsun sonuç değişmeyecekti.

Bunu anlamam onu bağışlamamı da beraberinde getirdi. O da böyle bir insandı. Kendi iç çatışmasını çözümleyememiş, düşüncelerini açıkça ifade etmek yerine kaçmayı seçen biri. Buna itiraz edince de bitirme kararı ondan geldi.

Bendeki aşkın mani hali geçince yine bitecekti, çünkü bizim hayata bakışlarımız farklıydı. İyide, benden bu kadar farklı bir insanı hayatıma nasıl çekmiştim? Bunun da bir sebebi vardı mutlaka. Öncelikle bu güzel dersleri (ki şimdiye kadar pek çok yerde okumuştum) yaşayarak deneyimleyebilmek.

Sonrasında bir çeşit ayna misali kendimdeki eksikliklerin farkına varmak. Mesela en basiti birini kırmamak için açık olmadığınızda aslında uzun vadede onu daha fazla kırdığınız ve gerektiğinde insanlara gerçek hislerinizi söyleyebilecek cesarete sahip olmanız gerektiği gibi.

Tüm bunları bizzat kırılan taraf olarak öğrenmiş bulunuyorum.

Sözün özü, her şeye rağmen kendi armağanıyla gelen acı tatlı bütün deneyimlerimi, bana bunları yaşatan herkesi, sevgiyle kucaklıyor ve teşekkür ediyorum. Tekrar ve tekrar ''Kendimi seviyorum ve kendim kadar sevebileceğim birini hayatıma çekmeye hazırım''

alıntıdır

• Konu Sahibi EU1
hoşgeldiniz arkadaşlar bundan sonra hep pozitif düşünüyoruz

• Konu Sahibi EU1
evet pozitifffff
kaynanamı çoooooookkkkkkkkkkkkkk seviyooooooooooooooorrrrrrrrrruuuuuuuummmmmmmmmmmmm

• Konu Sahibi EU1
elimde olsa hayatımı sil baştan yaşamak isterdim.bana mutsuzluk veren beni üzen kıran inciten herkesi tanımayı istemezdim.daha seçici olurdum ve heeeepp mutlu olurdum.keşke keşke:mymeka:

• Konu Sahibi EU1
bunca senenın verdıgı tecrubeyle arkama hıc bakmadan yenı bır hayatım olsun ısterım . Herkes mutlu pozıtıf olsun yuzumuzde guller acsın sevgı ve saygı buram buram tutsun ısterım ön yargısız ve sıcacık bır dunyam olsun ısterım..

Ben deeee...
Hatta dün bu kararı aldım... Bundan sonra pozitif ve mutlu olucam diye
Ne kadar sürecek bilmiyorum ama keşke hiç bozulmasa...
Dünden beri çok huzurluyum :1rolleyes:
Herşey olacağına varır, sen düşünme diyorum... Halime şükrediyorum...
Veeee mutlu oluyorum :1hug:

bende geldim arkdaşlar pozitif olmak başarılara mutluluklara inanmak ve elde etmek istiyorum.Hadi bakalım bana ve sizlere hayırlı olsun

tam ihtiyacım olan seyler bunlar benim ama ben yapamıorum mutlu olamıorum

mutlu olmak bizim elimizde çekim yasasına inanıyorum ben.ben mesela en fazla 3 gün olumlu düşünebilmiştim ve birden bire patlamıştım o kadar dayanmıştım.zaten insan birden bire alışamazmış siz olumlu düşünmeye başlayın hadi kızlar...

sevgiliniz aileniz ya da herhangi biri ya da bir olay size sorun yaratmış sizi üzmüş olabilir.siz allaha şükredin ve olumlu düşünün.şu an sadece kendinizi dinleyin rahatlayın,duş alın şarkı söyleyin,hoşunuza gidicek şeylerle ilgilenin.sizi dış çevre etkilemesin.bunu 24 saat yapın demiyorum ama 5 dak. 10 dak. derken artık bu davranış sizin hayat yaşamınızın bir parçası olduğunu göriceksiniz.

güzel bir konu seçmişsin teşekkürler.bunlar bence hepimizin bildiği şeyler ama nedense ben hiç uygulayamıyorum.sanırım bipolar hastası olduğum için.düşüncelerimi kontrol edemiyorum.kalbim başka beynim başka söylüyor.kendim bildim bileli okumayı severim.kendimi hep bir şekilde motive etmeye çalışırım.ama evlendikten sonra bunu pek yapamadım.kontrol senden çıkıyor.başkası gibi başkasının hayatını yaşayor gibi oluyorsun.yani ben öyleyim.benim gibi olan varmı bilemiyorum ama bu beni çok üzüyor.off off yaramı deştin..)

arkadaşlar pozitifim hala ve rahatım deneyin bi 5 dakka

Olmuyor bacim anam olmuyor biri geliyor içine tükürüyor gelde gül o zaman yoksa kim istemez ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…