mrb canm çok geçmiş olsun .
gusüle bi zararı varmıymş acaba baktn mı.olmaz bişi inşallah. bakarsın bu hamile kalırsınbozma moralini allah daha beterinden saklasın
ya kızlar aklıma takılıo diyorlar ya takmayın sallamayın kendiğinden oluo..takıp sallarsanız stres oluo olmuo..ya o da inasın elinde değil ki bu defa da o aklıma takıldı acaba gerçekmi diyorum boyle dikkat ediyoruz die ya olmazsa diyorum ama vardır bizim gibi pimpirikle dikkat edip takip edin hemen olanlar dimi kızlarrr yaaa... sallamamak elde değil kli
oyy kıyamam ben sana ne kadar gün su değdirmeyeceksin?
4-5 gün dedi dr. ama benim ısrarla sormama karşılık ne bilim kaldım öyle arada takvimlerde bu haftayı boş geçme diyor bakalım:44::44:
hem herkesin ovulasyonu farklı olabiliyor biliyorsun üzme canını ovulasyonu da Mevla bilir
Insaallah bende varim Arkadaslar gün sayiyorum testimi yapmak icin. Bu Bayram tüm bebek bekliyenlerin Bayrami olur Insaallah.
31 temmuz bat tarihim bu ay kırmızı kart görmek istemiyorum.1,5 yıldır usandım umut edip hayal kırıklığına uğramaktan(
canım ben 3 aydır istiyorum...ama biliyor musun gebelik istiyorum diyerek ne doktora gittim ne folik aside başladım.. sanırım türümün tek örneğiyim
samyelicim yaa şu folik asit kolay hamile kalmaya mı yardımcı, nedir? sen ne zaman başladın :44:
olur.1 buçuk lira fiyatı
yok artıkkkne ucuzmuş öyle oo vitaminler pahalı olmuyo muydu yaw:44:
chamly cimm hoşgeldiinnelbette tüm paylaşımlara açığız
bu arada bol çalışmalar dilerimm
bende varııımmm :)) merabalar 1,5 yıldır bu yolda uğraş veriyoruz.su sıralar yumurtlama günlerim inş hep beraber bayrama hamiş gireriz :)
merhaba bende 2,5 ay önce 5,5 aylık bebeğimi kaybettim. Ve bu ay adet olmayı bekliyorum tekrar deniycem . Gerçi hamile kallırsam tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok korkuyorum ama yinede denemek istiyorum. Yaşım 37 benim içinde dua edin.
sen de hoş geldin şekerr...şekerin de seni bulsun inş. e mi
Allah acını unutturacak kucağına alacağın sağlıklı bir evlat nasip eder inş.rabbim bir daha yaşatmasın..dualarımız tüm bekleyenler için ne olur bebiş haberini alınca sakin ol emi inş çifter çifter gelir bebişler sana çıkmak zorundayım kızlar daha sonra görüşürüz
yok artıkkkne ucuzmuş öyle oo vitaminler pahalı olmuyo muydu yaw:44:
selam kızlar
merhaba bende 2,5 ay önce 5,5 aylık bebeğimi kaybettim. Ve bu ay adet olmayı bekliyorum tekrar deniycem . Gerçi hamile kallırsam tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye çok korkuyorum ama yinede denemek istiyorum. Yaşım 37 benim içinde dua edin.
serap54 hoş geldin ablacım aramıza:13:
Rabbim yüzünü tekrar güldürsün inşallah, umudunu yitirme e mi..
Başka çocuğun var mı ablacım?
evet 5 yaşında bir kızım var , zaten kızım istedi diye kardeş yapmaya karar verdik. 2'li tarama testimde risk çıktı sıvı aldırdım karnımdan, sonuç temiz çıktı ama sıvıyı aldırdıktan 1 ay sonra kızımı aşırı su kaybından kaybettik.
Işte bu allah karşı çıkmam dan kaynaklandı. Yani risk olsa yaşayan bebeği aldırıcakmıydım diye düşünmem bile bebeğimi kaybetmeme neden oldu diye düşünüyorum.
Allah ne isterse onu veriri imtihan dünyası bu demediğim için oldu.
Ama bir daha hamile kalırsam sıvı aldırmam inşallah da aynı şeyleri yaşamam
Aleykumselam
Canım emin misin ya baksana volim 40 tl ye almış folik asidi :44::44::44::44:
yoksam sen tek tek mi alıyorsun
Aleykumselam
Canım emin misin ya baksana volim 40 tl ye almış folik asidi :44::44::44::44:
yoksam sen tek tek mi alıyorsun
güldürdün beni kız. allah da seni güldürsün,
30 tane var içinde. dr a söyledim o dedi.arkadaşlar da bundan kullanyor.ama 40 tl değildir yaa o başka bişi mi acaba?:44::44:
folik asidi ben 17 tl ye aldım ama
Listemizin güncel hali kızlarrr..Nickini yanlış yazdığım veya unuttuğum varsa düzeltin beni canlar
1- bendimahi
2- volim
3- karabiber89
4- oysu
5- adzeynep
6- Talisss
7- samyeli112233
8- chamly
9- aynap
10-Zaman_siz
11-fafacel
12-evinincicegi
13-hamil
14-SERAP54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?