Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

herşey yolundaymış bak ne güzel:)inşallah bu ay mutluluğuna kavuşursun

aynen canım kanda gebelik çıkmasına rağmen doktor keseyi göremedi ilkinde

vajinal ultrasonla karından bakılan aynı mı ki tatlım:44:

vajinal ultrason karından yapılan ultrasona göre 1 hafta daha önceden sonuö veriyormuş karın bakılıp gmörünmeyen vajinadan 1 hafta önceden görünüyor ysani

bendimahim sorun çıkmamış şükür,ben de doktora gittiğimde yumurtam yoktu ,dr atılmış dedi ,ultrasonda görüp söylemişti ,bu ay sağ taraftan yumurtlamışsın dedi ,sana öyle birşey demedi mi ,bazen yumurtlama olmuyormuş bir de ,olgunlaşmamış oluyormuş.

yok canım öyle bişey demedi hiç...ben yumurtlama dönemlerim olması lazım deyince olgunlaşmış bir yumurta göremiyorum dedi sadece bi de adetlerin düzenli değil mi dedi evet dedim okadar..

hımm demek çatlayıp atılmış olsa da anlıyorlar, üstelik ne taraftan yumurtladığını biile söylemiş sana

o zaman anlaşılıyor ki ben yumurtlamadım bu ay belki de yumurtlama problemim var bilemiyorum ki :26:

bu ay da umut etmiyorum ben,, hem belki de bizim için doğru bir zaman değildir zaten...................

banada sağda ve solda çatlamaya hazır yumurtaların var demişti.bu ay tutarsa birde ikiz olurmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…