yapma yaaa
benimkide gelir bugün yarın...
neyse bidahaki aya inşallah:)
hadi hayırlısı olsun canım müfdemizi bekliyoruz
yarışı beraber bitirecektik.sen gitmiyor musun?
insallah diyorum ama kendimi şartlamıyorum artık
yapma yaaa
benimkide gelir bugün yarın...
neyse bidahaki aya inşallah:)
Geçen sene vajinada yoğun iltihapla beraber rahim ağzında yara oluşmuştu...İlaç fitil kullanmıştım şikayetlerim geçmişti, tekrar kontrole gitmemiştim...
Özellikle son 2 aydır kendimi hamile zannettiren kasık ağrılarım hamişlikle sonuçlanmayıca tekrar yara mı oluştu yoksa hiç mi geçmemişti gibi sorular kurcaladı zihnimi...
Bu amaçla ve bir de hamilelik düşünüyorum diyerekten genel bir kontrole gittim.
Doktor yaran duruyor fakat önemli bir yara değil, müdahale gerektiren bir şey değil dedi demek ufak bişeymiş...
Bir de idrar tahlili istedi sanırım idrar yolu iltihabı olabilir mi diye o da temiz çıktı..Kasık ağrıların yaradan dolayıdır dedi zaten alttan muayenede bastırınca da ağrım oluyordu...Bir kutu antibiyotik verdi bol su iç dedi..
Gebelik düşündüğümü söyledim elbette, folbiol folik asit yazdı bunun için de..Antibiyotik gebeliğe zararlı değil demekki hiçbirşey demedi:44:
ultrasonla yumurtalıklarıma baktı onlarda da bir sorun çıkmadı..
Bu aralar yumurtlama dönemim dedim olgunlaşmış yumurta göremiyorum dedi sadece..Bu arada 16. günüm kızlar...
13-14 te yumurtam çatlamış olabilir...Öldü gitti de mi doktor göremedi dersiniz?
Döllenmiş olabilir mi acaba :26:
hayırlısı bende yarın doktora gideceğim
eğer döllenme olduysa,tüplerdedir ve ultrasonla görünmez cnm.
mesela kavak yelleri doktora keseyi görmeye gittiğinde kese görünmedi önce, daha yeni göründü.
yoksa hemen onun gözükürdü. o mantıkla düşün.
vajinal ultrasonla karından bakılan aynı mı ki tatlım:44:
hadi bakalım merakla bekliyoruz.var mı belirtin
aa hoş geldin canım yenisin topiğimizde değil mi
Geçen sene vajinada yoğun iltihapla beraber rahim ağzında yara oluşmuştu...İlaç fitil kullanmıştım şikayetlerim geçmişti, tekrar kontrole gitmemiştim...
Özellikle son 2 aydır kendimi hamile zannettiren kasık ağrılarım hamişlikle sonuçlanmayıca tekrar yara mı oluştu yoksa hiç mi geçmemişti gibi sorular kurcaladı zihnimi...
Bu amaçla ve bir de hamilelik düşünüyorum diyerekten genel bir kontrole gittim.
Doktor yaran duruyor fakat önemli bir yara değil, müdahale gerektiren bir şey değil dedi demek ufak bişeymiş...
Bir de idrar tahlili istedi sanırım idrar yolu iltihabı olabilir mi diye o da temiz çıktı..Kasık ağrıların yaradan dolayıdır dedi zaten alttan muayenede bastırınca da ağrım oluyordu...Bir kutu antibiyotik verdi bol su iç dedi..
Gebelik düşündüğümü söyledim elbette, folbiol folik asit yazdı bunun için de..Antibiyotik gebeliğe zararlı değil demekki hiçbirşey demedi:44:
ultrasonla yumurtalıklarıma baktı onlarda da bir sorun çıkmadı..
Bu aralar yumurtlama dönemim dedim olgunlaşmış yumurta göremiyorum dedi sadece..Bu arada 16. günüm kızlar...
13-14 te yumurtam çatlamış olabilir...Öldü gitti de mi doktor göremedi dersiniz?
Döllenmiş olabilir mi acaba :26:
var birşeyler ama ümitlenmek istemiyorum
bendimahim sorun çıkmamış şükür,ben de doktora gittiğimde yumurtam yoktu ,dr atılmış dedi ,ultrasonda görüp söylemişti ,bu ay sağ taraftan yumurtlamışsın dedi ,sana öyle birşey demedi mi ,bazen yumurtlama olmuyormuş bir de ,olgunlaşmamış oluyormuş.
abla ha çok hoş:)) kan testi yaptıracağım.inşallah pozitifi görürüm.bat 1 eylül
mehmetelif senin bat geçmedi mi ? sen adzeynepten sonra mıydın ?
hayırlısı bakalım ,bu ay kimi tebrik edeceğiz
hadi inşallah dua edeceğim senin için, müjde ile dönersen çook sevineceğizz
1 eylül benimki cimbom33 le aynı :))
bendimahim sorun çıkmamış şükür,ben de doktora gittiğimde yumurtam yoktu ,dr atılmış dedi ,ultrasonda görüp söylemişti ,bu ay sağ taraftan yumurtlamışsın dedi ,sana öyle birşey demedi mi ,bazen yumurtlama olmuyormuş bir de ,olgunlaşmamış oluyormuş.
doktora gitmedin mi şekerrr
canımm nasılsınnn .var mı bi gelisme ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?