- 22 Aralık 2011
- 761
- 103
- 123
kasık ağrısı bi belirtidir.inşallah psikolojik değildir.
bizler kendimizi o kadar dinliyoruz ki,her yerimiz ağrıyo :))
ama az kalmıs son 2 gün sonucu bildir bize :)
ay az önce adet oldum canım ya
hay allahneyse bidaha ki aya...en azından erken geldi,ya geç gelseydi umutlanırdın.
aynen canım ya bi daha hesaplayak şu yumurtlama dönemini napalım:44::44::44::44::44:
slm canım nasılsınnn. kız dıkkat et kendıne oralarda bak. ıhmal etme kendını sakın :)
çok teşekkürler iyiyim canım.dikkat etmeye çalışıyorum .tabi evdeki gibi olmuyor .hamileliğim şu an iyi geçiyor çok şükür ,bulantı yok şimdilik ,inşallah da olmaz,
sen nasılsın ,başlamıştır çalışmalar ,bayramda hastaydın ,hadi bakalım güzel haberler alalım senden de
saol canım iyiym ben, sen nasılsın? benim 6 gün kaldı :))
1 eylül cnm hayırlısı bakalım :d
en yakın senin galiba adzeynebim hadi hayırlısı
ben de fena değilim canım bu günlerde yorgun rahatsızım biraz sıkı çalışamıyoruz da bu ay şimdilik yani öyle bıraktım valla yok her gün yok 2 de bir yok şu gün yok bugün yapmıyorum bu defa..
evininçiçeği ile aynı zamanda adet olucaz yada olmıycaz:)
samyelide sıkı çalışamamıştı ama şimdi hamile:)
o işler belli olmuyo ki kuzum yaaa...
orası öyle canım da ne bileyim...
benim bat 9 eylül daha yeni yumoş günlerimm
:) ya ne zormuş hamile kalmak töbe yarabbim töbeeee
:) ya ne zormuş hamile kalmak töbe yarabbim töbeeee
ayyy tatlımm az önce lavaboya gittim...nasıl yoğun bir akıntı şeffaf beyaz karışımı kalınca kaygan sanırım yumurtlama akıntısı bu böyle mi oluyordu canım...sabaha karşıda olmuştu akıntım...sanırım bugün yumurtluyorum erkenden
kız kuzum bu yumurtacık ne kadar canlı kalacak içimde ayy ben dün gece bişücük yapmadım
tatlım yumurtluyosun bugünü boş geçirmeee:))24 saat kalyo yumurta.dün bşey yapmaman daha iyi kuzum.
gün aşırı ilşkiye girmeyi öneriyolar zaten. akıntın 4-5 cm uzuyosa kesin yumurtlama akıntısı öylede anlayabilirsin.
evet canım evett yumurtladım ben bugünn akşama dek ölmesin yumurtacımm...
gıtgıtgıdaak yumurtam sıcakk
12. gün yumurtlamış oldumm..
bi de geçen ay hiç mi yumurtlamadım ben acaba bu akıntıyı görmemiştim hiçç
ay bugün belimin sol tarafı kopuyor ağrıdan yumurtluyorum diye miymiş ki acaba ben ağrıtmışım diye düşünüyordum ama :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?