Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

slm canım nasılsınnn. kız dıkkat et kendıne oralarda bak. ıhmal etme kendını sakın :)

çok teşekkürler iyiyim canım.dikkat etmeye çalışıyorum .tabi evdeki gibi olmuyor .hamileliğim şu an iyi geçiyor çok şükür ,bulantı yok şimdilik ,inşallah da olmaz,
sen nasılsın ,başlamıştır çalışmalar ,bayramda hastaydın ,hadi bakalım güzel haberler alalım senden de

insallah olmaz dicem ama malesef olacak. olsun sonunda bebişin gelcek ya onu düsün :)) bende iyyim bu aralar çalısmalar yoğundu ama simdi gün asiriya düstü canım. insallah bu ayda ben size müjdeyi veririm canım

saol canım iyiym ben, sen nasılsın? benim 6 gün kaldı :))

en yakın senin galiba adzeynebim hadi hayırlısı

ben de fena değilim canım bu günlerde yorgun rahatsızım biraz sıkı çalışamıyoruz da bu ay şimdilik yani öyle bıraktım valla yok her gün yok 2 de bir yok şu gün yok bugün yapmıyorum bu defa..

evininçiçeği ile aynı zamanda adet olucaz yada olmıycaz:)
samyelide sıkı çalışamamıştı ama şimdi hamile:)
o işler belli olmuyo ki kuzum yaaa...

:) ya ne zormuş hamile kalmak töbe yarabbim töbeeee

ayyy tatlımm az önce lavaboya gittim...nasıl yoğun bir akıntı şeffaf beyaz karışımı kalınca kaygan sanırım yumurtlama akıntısı bu böyle mi oluyordu canım...sabaha karşıda olmuştu akıntım...sanırım bugün yumurtluyorum erkenden

kız kuzum bu yumurtacık ne kadar canlı kalacak içimde ayy ben dün gece bişücük yapmadım

tatlım yumurtluyosun bugünü boş geçirmeee:))24 saat kalyo yumurta.dün bşey yapmaman daha iyi kuzum.
gün aşırı ilşkiye girmeyi öneriyolar zaten. akıntın 4-5 cm uzuyosa kesin yumurtlama akıntısı öylede anlayabilirsin.

evet canım evett yumurtladım ben bugünn akşama dek ölmesin yumurtacımm...

gıtgıtgıdaak yumurtam sıcakk

12. gün yumurtlamış oldumm..

bi de geçen ay hiç mi yumurtlamadım ben acaba bu akıntıyı görmemiştim hiçç

bilmem ki tatlım akıntı olmadıysa yumurtlamada olmamıştır sanırım.

kızlar misafirim var giremiyorum.dün akşama kadar sol tarafım feci şişti oturup kalkamadım.bugünde sol tarafım daha sert gibi ve belimağrıyor.inşallah yerleşiyordur:)) bat 1 eylül

ay bugün belimin sol tarafı kopuyor ağrıdan yumurtluyorum diye miymiş ki acaba ben ağrıtmışım diye düşünüyordum ama :44:

aynen canım ağrın varsa akıntında varmış senin yumurtlama günün senin bugün önemli sanrm bizimki bugünün meyvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…