- 15 Temmuz 2013
- 4.384
- 1
- 5.605
- 358
kızlar misafirim var giremiyorum.dün akşama kadar sol tarafım feci şişti oturup kalkamadım.bugünde sol tarafım daha sert gibi ve belimağrıyor.inşallah yerleşiyordur:)) bat 1 eylül
cnm şişkinlik anormalse dediğin gibi yerleşiyor olavbilir hayırlısı bakalım
nasıl yani adetin bitti yumurtlama dönemin geçti hemen anladın mı? enteresannn:)valla tatlım o hiç belli olmuyo.
gün aşırı ilişkiye girenin ki tutmuyoda,1 kere ilişkiye girince tutuyo.o belli olmuyoki...
biz yumurtlama günlerini değerlendirdik ama zerre umudum yok.zaten belirtide yok...
ben adet oldum kızlar yaaaa
kızlar misafirim var giremiyorum.dün akşama kadar sol tarafım feci şişti oturup kalkamadım.bugünde sol tarafım daha sert gibi ve belimağrıyor.inşallah yerleşiyordur:)) bat 1 eylül
:) ne kadar zamandır istiyosunuz bebiş?
canımcım yaa bacak agrısı alt karında şişlik filan oldu mu sende?
aynen öyle.herhalde bir kaç günlük hamileyken anlayan bir ben varım:)
aman ben sabırsızım kuzum 1.5 ay oldu bırakalı korunmayı hep istiyoduk ama durumlar müsait değildi ya bebişim
kızlar galiba ben bugün yumurtladım:26: dünkü yumurtlama öncesi akıntı imiş sanırsam çünkü asıl bugün şeffafa döndü rengi ve daha çok uzadı..
umarım öyledir çünkü dün akşam kociş de ben de hastaydık uyuduk
gerçi ben gene hastayım ama bu akşamı boş geçmeyiz diye düşünüyorum bakalım
ama dün yumurtladıysam bu ay için umut kalmadı demektir bende...
merhaba arkadaşlar aranıza katılmak istedim çünkü 2 gün önce korunmayı bıraktık :)) bakalım hayırlısıyla bekliyoruz.bizim durumlar biraz karışıktı.eşim şeker hastası bende de kansızlık var(hemolitik anemi) yaklaşık 1,5 yıllık evliyken korunmayı bıraktık 5 ay sonra hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışları duyulmadı 8.haftada kürtaj oldumdr.3 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin dedi ama biz benim psikolojimden dolayı biraz daha bekledik ve sonra ben de on iki parmak bağırsağı ülseri oluşmuş onun tedavisi için biraz daha beklemek zorunda kaldık.şimdi dr.tedaviyi bırakıp hamilelik düşünebilirsin dedi ama kansızlık olduğu için hamileyken kan verilecekmiş ve birde kan pıhtılaşması için iğne.biraz endişelerim var ama ALLAH'a sığındım,hakkımızda hayırlısı olur inşallah.bu arada sat 7 ağustos.
hoşgeldiniz aramızaa:)hastalıklar bırakmamış yakanzı.
neyse hayırlısıyla, tez zamanda alırsınız müjdeyi inşallah:)
hoşbuldum :)) teşekkür ederim.evet imtihanımız diyoruz eşimle bu günümüze şükür.inşallah ALLAH isteyen herkese nasip eder.amin.
tabii ki herkesin bi imtihanı var sizinki de o demek ki...
rabbim daha büyük dertler vermesin:)
herkese selammm nasılsınız kızlarrr. varmı bir gelisme bakalım. topigimizin hamişleri nasıllar efemmm
kızlar bugün etrafa negatif enerji yayıyorum resmen.
sabahtan beri ağlıyorum artık dayanamıyorum rabbim sabır versin.isyan etmek istemiyorum
ama çok bunaldım.kafamı çevirdiğim yerde hamile var sanki.
kıskanmak değil asla,neden benim de olmuyo diyorum.
imtihandayım biliyorum ama çok zorlanıyorum.
20 aydır ha bu ay oldu,ha bidahaki ay olacak demekten,
eşimin sperm sayısı artsın die e vitamini olan herşeyi yedirip içirmekten,(sorunumuz sperm sayısı)
bebek var mı diyenlere henüz düşünmüyoruz demekten çok bıktım.
adetime 4-5 gün kaldı ama adet ağrısı başladı bile!
bu ayda olmadığı ortada!
Rabbim ya bana dayanma gücü ver ya da bebeğimi ver hayırlısıyla...(aminn)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?