Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlar mrb ben de bugün doktora gidip beta değerimi öğrendim 662 çıktı fakar karından ve vajinal ultrasondan kese görünmedi ne zaman görünür değerin ne kadar yükselmesi lazım bilginiz var mı

( sekerims kullanıcısından alıntı Mesaj:
kızlar günaydın bişey sorabilirmiyim çarşamba kanda b hcg baktırmştım bugün sonuç aldım 1474,55 bu değer adetim 4 gün geçince yapıldı sizce normalmi)

Canlar sonuçlar gayet iyi... Döllenmeye bağlı farklar olabilir.... Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da nasib etsin ...Bizlere de dua edin :)

Son düzenleme:
Nasılsınız, nasıl geçiyor hamilelik vücudunuzda ve de ruhunuzda ne gibi değişiklikler mevcut

:)) ağrı sızı yok henüz başlamadı.sende var mı belirtiler?

ben 30 ağustos ya da 1 eylül gibi bekliyorum.1 hafta gibi bir süre olmasına rağmen başladı adet ağrılarım.normalde bu kadar erken asla başlamaz.ağrılarım başladığında göğüslerde acır ama onlardan da ses yok.kürtaj olduktan sonra karmakarışık oldum:)

bende 29-30 ağustos gibi bekliyorum.önceki hamileliğinde önceden ağrılar başlamış mıydı?
belkide bebeğinin habercisidr bu belirtiler:)

bende 29-30 ağustos gibi bekliyorum.önceki hamileliğinde önceden ağrılar başlamış mıydı?
belkide bebeğinin habercisidr bu belirtiler:)

çok enteresen ama ilk hamilelğimi bir kaç gün geçtikten sonra anlamıştım.düşün adetim biteli bir kaç gün olmuş göğüslerim acımaya başladı ama nasıl bir acıma.sonra gün gün büyüdüler.en sonda minik kabarcıklar oluşmuştu uçlarında.ağrılara gelince kasıklarım nasıl ağrıyordu bilsen.adet ağrısı.hiç fark yok.hatta şiddetlisi.o yüzden hiç emin olamıyorsun.adet ile hamilelik belirtileri çok benziyor.acaba mı dedim bir an ama sonra attım kafamdan bu düşünceyi.memleketteydim ya düzenli ilişki yaşayamadım.umudum çok yok o yüzdeen:)sen de ne var ne yok.dinliyo musun kendini

Aman kızlar dua edin benimde ayın 26 2 günü var adetime olmam inş yumurtlama dönemimi hesapladık ama bakalım inş olmuştur :26::26::26::26:

nasıl yani adetin bitti yumurtlama dönemin geçti hemen anladın mı? enteresannn:)valla tatlım o hiç belli olmuyo.
gün aşırı ilişkiye girenin ki tutmuyoda,1 kere ilişkiye girince tutuyo.o belli olmuyoki...
biz yumurtlama günlerini değerlendirdik ama zerre umudum yok.zaten belirtide yok...

:)hayırlısıyla olmuştur inşallah...belirti var mı?
:26:
kuzum ya var gibide yok gibide bilemedim :26::26: 2 haftadır sol kasığım ağrıyor ara ara bide sabahları göğüslerim çok şiş oluyor normalde benim sadece adet günü karnım her iki kasığımda ağrır yada en fazla bir gün önce ayın 11 ve 13 dü yumurtlamam da birlikte olduğumuzda

kasık ağrısı bi belirtidir.inşallah psikolojik değildir.
bizler kendimizi o kadar dinliyoruz ki,her yerimiz ağrıyo :))
ama az kalmıs son 2 gün sonucu bildir bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…