- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
Öncelikle herkese mrb.... Rabbim insallah tez zamanda saglkli hayirli bebişler nasip eder sizlere... eminim hakediyo yureginiz. Buraya neden yazmak istedim bilmiyorum tam olarak ama sanirim zamaninda suanda hissettiklerinizi bende hissettim nedeni bu olabilir.. 2 sene bekledim ben melegimi hep dua ettim.. kirmizilari görünce bidahaki ay girdik sıkı calismalra fakat o ay da olmadi. Hep bidahaki aya artik dedik.esime belli etmiyodum uzuldugumu esimde ayni sekilde... birbirimize destek olduk icten ice... gitmedigimiz doktor kalmadi sebebi olmayan kısırlık bu olsa gerek..ikimizdede hic bi problem yoktu. Artik pes etmistim yorulmuştum çünkü.Kayinvalidem doktora kontrole giderken benide cagirdi. Oylesine kontrol icin gitmistim kadinsal bende bi görüniyim dedim... doktor kontrol ederken sanki bi kese var dedi kücücüktü nokta kadar. Ama kanda belli olur dedi emin deilim dedi.. o an dunyalar benim oldu.doktorun sanki kese var demesi bile bana yetti. Emindim sanki. Sonuclari aldik ve 5 haftalik hamileydim. O kadar heyecanlandim ki doktor sen eve gidene kadar düsürürsün dedi :) benim hikayem bu. Umarim sizleri motive etmisimdir...Sadece sabredin kızlar. Ve dua edin.. meleginiz size gelmek icin dogru zamani bekliyo hepsi bu...