Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

Öncelikle herkese mrb.... Rabbim insallah tez zamanda saglkli hayirli bebişler nasip eder sizlere... eminim hakediyo yureginiz. Buraya neden yazmak istedim bilmiyorum tam olarak ama sanirim zamaninda suanda hissettiklerinizi bende hissettim nedeni bu olabilir.. 2 sene bekledim ben melegimi hep dua ettim.. kirmizilari görünce bidahaki ay girdik sıkı calismalra fakat o ay da olmadi. Hep bidahaki aya artik dedik.esime belli etmiyodum uzuldugumu esimde ayni sekilde... birbirimize destek olduk icten ice... gitmedigimiz doktor kalmadi sebebi olmayan kısırlık bu olsa gerek..ikimizdede hic bi problem yoktu. Artik pes etmistim yorulmuştum çünkü.Kayinvalidem doktora kontrole giderken benide cagirdi. Oylesine kontrol icin gitmistim kadinsal bende bi görüniyim dedim... doktor kontrol ederken sanki bi kese var dedi kücücüktü nokta kadar. Ama kanda belli olur dedi emin deilim dedi.. o an dunyalar benim oldu.doktorun sanki kese var demesi bile bana yetti. Emindim sanki. Sonuclari aldik ve 5 haftalik hamileydim. O kadar heyecanlandim ki doktor sen eve gidene kadar düsürürsün dedi :) benim hikayem bu. Umarim sizleri motive etmisimdir...Sadece sabredin kızlar. Ve dua edin.. meleginiz size gelmek icin dogru zamani bekliyo hepsi bu...

inşallah biz o kadar bekleyip sıkıntı çekmeyiz

inşallah bizde yoktur öyle bir şey git diyorum çekiniyor

tam olarak ne kadardır bebek istiyosunuz?
yoktur inşallah.içini ferah tut. ama bi muayene olmasında yarar var bence.
biz doktora geç gittiğimiz için hep kendi kendime keşke diyorum.

bende 20 aydır bekliyorum mucizemi.inşallah sizin gibi bende hamile olduğumu öğrendiğim günü anlatabilirim bi gün.
sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah :)

kızlar mrb ben de bugün doktora gidip beta değerimi öğrendim 662 çıktı fakar karından ve vajinal ultrasondan kese görünmedi ne zaman görünür değerin ne kadar yükselmesi lazım bilginiz var mı

bende 20 aydır bekliyorum mucizemi.inşallah sizin gibi bende hamile olduğumu öğrendiğim günü anlatabilirim bi gün.
sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah :)

Tesekkur ediyorum... umarım sizde bi an önce Rabbimin izniyle bebeginize kavusursunuz...

ameliyattan sonra hemen hamile kalınmıyor mu?birde nasıl anlaşılıyor o hastalık?doktor muayenesi olmadan belirtileri var mı?

korkulacak birşey yok her üç erkekten birinde olurmuş benim eşimde de varmış ama o evlenmeden önce kontrol amaçlı spermiyogram yaptırmış evlendikten sonrada iki defa daha yaptı bi sıkıntı yokmuş yani önemli olan spermiyogram yaptırması bi sorun yoksa ameliyat çok iyi karar verilip düşünülüp taşınıp yapılması gerekir sonuçta riskli, mikro cerrahi ile yapıyolar, iyi olsun derken allah korusun daha başka sıkıntılar olmasın

kızlar günaydın bişey sorabilirmiyim çarşamba kanda b hcg baktırmştım bugün sonuç aldım 1474,55 bu değer adetim 4 gün geçince yapıldı sizce normalmi

hyrlısı la inş eline alırsn en kısa zamnda

kızlar günaydın bişey sorabilirmiyim çarşamba kanda b hcg baktırmştım bugün sonuç aldım 1474,55 bu değer adetim 4 gün geçince yapıldı sizce normalmi

Günaydın cnm. Valla ben 10 gün gectikten sonra yaptirmistim 8671 cikmisti 6 haftalik hamileydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…