• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlar merhaba siteye üye olalı baya oldu ama ilk defa yazıyorum :)
pazartesi adetim bitti çalışmalara başlayacaz bakalım inşallah ama benim eşim haftada iki gece evde ya :( 5 gün nöbet tutuyo iki gün evde :( ister istemez korunuyoruz gibi bişey oluyo yani :(
iki aydır bu şekilde çalıştığımız için olmadı tabikide ama çok istiyorum artık bi bebeğim olsun

hoş geldin canım.hiç belli olmaz bebişin ne zaman geleceği.umutsuz olma

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. benim hamile filan kalacağım yok sizi uzaktan takip etmeye devam edeceğim arkadaşlar.çünkü ben ilk üye oldum bu topikte başladım ve baştan sona katılarak devam ettiğim tek topik bu. takip etmeye devam edeceğim.rabbime emanetsiniz hayırlı haberleriniziokurum inşallah

ama olur mu böyle umutsuzluk.yapma.bu iş için en iyi şey yüksek moral.akışına bırak.dinleme kendini.bak ben hiiiç takmıyorum.elimden geleni yapıyorum gerisine bakmıyorum.sürpriz yapacak sana bebişin.o günü sabırla bekle

tşkler canm senin de bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah canım kendinde bir değişiklik hissediyormusun böyle bi hareketlilik yerleşme anına benzeyen? bazen batma bazen ağrı şeklinde?

teşekkürler canım:16:
rahimde biraz batma oluyor uzun süre oturunca,onun haricinde bulantı falan yok şükür,hı bi de göğüsler şiş biraz, :17:

hamile gibi hissetmiyorum hala ,bu iyi bir durum:) ,bhgc daha yükselince işler değişir mi bilemem ,:34:sen nasılsın

kızlar sol yumurtalığımda hafif ağrımsı gibi bişeyler oluyo. Pazartesi yumurtlamam :) başlamıştı bu kadar erken hissedilirmi yada ben artık felaket şekilde evham yapıyorum :((

ama olur mu böyle umutsuzluk.yapma.bu iş için en iyi şey yüksek moral.akışına bırak.dinleme kendini.bak ben hiiiç takmıyorum.elimden geleni yapıyorum gerisine bakmıyorum.sürpriz yapacak sana bebişin.o günü sabırla bekle

valla dinlemiyorum ama hayat beni bunalttı zaten.bilmiyorum ne yapacağım

kavakyeli ,şekerims hayırlı olsun kızlar bebekleriniz :) sağlıklı 9 ay geçirin inşallah :16:

diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum ,adzeynep ,bendimahi, taliss,mehmetelif ,evininçiçeği,cimbomm ve diğer arkadaşlarım aklımdasınız hep ,sizin de güzel haberlerinizi alıcaz burda .

mehmetelif umutsuzluğa kapılma ,çocuğum olmucak deme :20:sakın ,Allah muhafaza dua saatine denk gelmesin .olur ,neden olmasın ,seni yaratan bebeğini de karnına koyuverir.üzülme yeter ki ,

samyelişim tatlışım topiğimizin güzel hamişi :34: teşekkür ederiz iyi dilek ve duaların için canım...

topiğimizi sensiz bırakma sakın yanımızda ol hep

kavakyeli ,şekerims hayırlı olsun kızlar bebekleriniz :) sağlıklı 9 ay geçirin inşallah :16:

diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum ,adzeynep ,bendimahi, taliss,mehmetelif ,evininçiçeği,cimbomm ve diğer arkadaşlarım aklımdasınız hep ,sizin de güzel haberlerinizi alıcaz burda .

mehmetelif umutsuzluğa kapılma ,çocuğum olmucak deme :20:sakın ,Allah muhafaza dua saatine denk gelmesin .olur ,neden olmasın ,seni yaratan bebeğini de karnına koyuverir.üzülme yeter ki ,

saol tatlım allah razı olsun:) doğum hikayenide dinleriz inşallah :)

kızlar sol yumurtalığımda hafif ağrımsı gibi bişeyler oluyo. Pazartesi yumurtlamam :) başlamıştı bu kadar erken hissedilirmi yada ben artık felaket şekilde evham yapıyorum :((

canımcım bu kadar erken hissedilmez gibi geliyo bana.
banada olur arada batmalar ama inşallah sennki hamilelik başlangıçlığındandır:)

teşekkürler canım:16:
rahimde biraz batma oluyor uzun süre oturunca,onun haricinde bulantı falan yok şükür,hı bi de göğüsler şiş biraz, :17:

hamile gibi hissetmiyorum hala ,bu iyi bir durum:) ,bhgc daha yükselince işler değişir mi bilemem ,:34:sen nasılsın

bende aynıyım yalnız biraz çabuk yoruluyorum :S sırt ağrılarım vardı ilk öğrendiğim gün...

teşekkürler canm allah herkese versin dualarımız bebiş isteyenlere devlet hastanesine gittim kanda baktırmaya bu saate beklettiler sonra makine bozuk dediler kanda öğrenemedim daha :43: cumaya attı ta böle düzen olurmu ya

olsun artık ,pozitif çıkmış ya,ben de bekledim ,insan merakta kalıyor,
bu arada canım çok kekikli yemekler yeme ,ben kekikli bişeyler yemiştim sonrasında kanamam oldu .kekik düşük tehlikesi yapıyor ,aklında bulunsun ,ben bunu biliyordum bi defadan bişey olmaz dedim ama eve geldiğimde wc de kan damlası geldi.çok korktum :(

Back