Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

şahsen hiç kendimi dinlemedim ya da pek belirti mi vermiyorum ben anlayamıyorum yumurtlayacağımı
ben de bilmiyordum .geçen ay dikkat ettim sadece. doktor da çağırmıştı.adetinden 12.gün sonra gel dedi.baktı.sorun yok 14. ve 16. gün ler yumurtlama ihtimalin en yüksek günler dedi. o günler dikkat ettim .bariz belli oluyor benim. ateşim 1 derece yükseliyor. belimde ağrı oluyor.bacakların ağrıyor . şimdiye kadar böyle şeyler oluyordu meğersem yumurtlama gunleriymiş

dur kız ben de bi kontrol edeyim kendimi ne olacak..burdaki hesaplayıcı diyor ki 25-31 temmuz aralığında full çalış

Son düzenleme:
samyelicim yaa şu folik asit kolay hamile kalmaya mı yardımcı, nedir? sen ne zaman başladın :44:

bende varım kızlar.2 ay önce düşük yaptım maalesef.doktor 2 adet dönemi geçir sonra hamile kalabilirsin dedi.ikinci adetim ayın 29 u civarı olacak.bayram da ben de başlayacağım hayırlısıyla.inşallah Rabbim nasip eder

samyelicim yaa şu folik asit kolay hamile kalmaya mı yardımcı, nedir? sen ne zaman başladın :44:

bebek için önemli bir vitamin .hamileliğin ilk aylarında bebeğin beyni geliştiği için anne bunu karşılayamıyor hepsini .bu yüzden doktorlar öneriyorlar.ben kullanıyorum .düzenli olmasa da .iki günde bir .bazen her gün kullandım.reglim bitsin yine düzenli kullanıcam bakam zararı yok kullan canım sen de.

inşallah canım benim burada mutlu haberlerimizi paylaşalım.hep birlikte sevinelim ne güzel .yine hamile kalırsın inşallah tez zamanda hayırlısıyla

canımcım doktor vermeden de yani doktora görünmeden de alıp kullanayım değil mi..eczaneye gidip folik asit diyorsun okadar heralde fiyatı nasıl?

canım ben 3 aydır istiyorum...ama biliyor musun gebelik istiyorum diyerek ne doktora gittim ne folik aside başladım.. sanırım türümün tek örneğiyim

:) belki senin ki en güzelidir :)bende ilk başlarda başlamıştım folik aside kutu bitti bidaha almadım aradan 1,5 yıl geçti içmeye devam etseydm ağaç biterdi içimde o kadar zaman :)

:) belki senin ki en güzelidir :)bende ilk başlarda başlamıştım folik aside kutu bitti bidaha almadım aradan 1,5 yıl geçti içmeye devam etseydm ağaç biterdi içimde o kadar zaman :)

ilahi canım güldürdün

yaşın kaç güzelim?

bu arada canım sana zahmet soğan kürünü anlatır mısın, nasıl yapılıyor?:44:

tabi tatlım anlatayım... 1,5 su bardağı kaynayan suya orta boy beyaz soğanı 4 e bölüp, 5 dk kaynatıyosun.15 dk bekleyp süzüyosun günde 2 ez uyguluyosun bu kürü 15 gün devam ediyosun.adetin bittikten sonra uygulamaya başlıyosun tatlımm :)

hayırlı sahurlar canlarım...dualaşalım e mi...

İstanbul için sahur etme vakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…