• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

yorgunum ama iyiyim.peşpeşe güzel haberler aldık.inşallah sende sevindirirsin hem bizi hem kendini

tatildeydin sanırım,nasıl geçti? inşallah canım topik hamilelerle dolsun taşsın.
bizim adet günlerimiz yakındı hatırladığım kadarıyla.
inşallah bi 9 ay gelmezler :))

maşallah canım maşallahhhhhh:)canım biraz alakasız olacak ama bu gülümsemeler nasıl yapılıyor ben net konusunda gerilerdeyim.bana yardımcı olmak istermisin:)

tabi... oku yapmak istediğin gülümsemenin üzerine getir canım,orada cıkıyo :....: yani iki nokta arasına rakam yazıyosun
umarım anlatabilmişimdir.banada öyle yapmak çok zor geldiği için klasik gülümsemeyi kullanıyorum :)

tabi... oku yapmak istediğin gülümsemenin üzerine getir canım,orada cıkıyo :....: yani iki nokta arasına rakam yazıyosun
umarım anlatabilmişimdir.banada öyle yapmak çok zor geldiği için klasik gülümsemeyi kullanıyorum :)

sağ ol canım çok güzel anlattın.bende öyle düşünmüştüm ama denemedim hiç.

kızlar merhaba siteye üye olalı baya oldu ama ilk defa yazıyorum :)
pazartesi adetim bitti çalışmalara başlayacaz bakalım inşallah ama benim eşim haftada iki gece evde ya :( 5 gün nöbet tutuyo iki gün evde :( ister istemez korunuyoruz gibi bişey oluyo yani :(
iki aydır bu şekilde çalıştığımız için olmadı tabikide ama çok istiyorum artık bi bebeğim olsun

pazartesi adetim bitti çalışmalara başlayacaz bakalım inşallah ama benim eşim haftada iki gece evde ya :( 5 gün nöbet tutuyo iki gün evde :( ister istemez korunuyoruz gibi bişey oluyo yani :(
iki aydır bu şekilde çalıştığımız için olmadı tabikide ama çok istiyorum artık bi bebeğim olsun

canım hoş geldin aramızaa

olsun tatlım ümidini yitirme önemli olan denk gelmesi her gün çalışıp da hamile kalamayanı düşün bir :9:

hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. benim hamile filan kalacağım yok sizi uzaktan takip etmeye devam edeceğim arkadaşlar.çünkü ben ilk üye oldum bu topikte başladım ve baştan sona katılarak devam ettiğim tek topik bu. takip etmeye devam edeceğim.rabbime emanetsiniz hayırlı haberleriniziokurum inşallah

mrb aramıza hoşgeldin cnm sık birliktelik hamileliğin garantisi değil ki o yüzden hiç canını sıkma düzenli adet gorsan adet görüyosan adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama dönemindir düzensiz ise adetlerin kasık ve bel ağrıların olduğunda ve hatta yumurta akı kıvamında bir akıntı hissedersen işte o senin yumurtlama günündür yumurtlama gününden 3 4 gün önce birlikte olmayın tam yumurtlama gününe getirin hem kaliteli hem de çok sperm üretir vücut bu zamanlarda gebelik i
htimali de artar yeter ki rahat ol Allah gönlüne göre versin canım:16::16::16:

kavakyeli ,şekerims hayırlı olsun kızlar bebekleriniz :) sağlıklı 9 ay geçirin inşallah :16:

diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum ,adzeynep ,bendimahi, taliss,mehmetelif ,evininçiçeği,cimbomm ve diğer arkadaşlarım aklımdasınız hep ,sizin de güzel haberlerinizi alıcaz burda .

mehmetelif umutsuzluğa kapılma ,çocuğum olmucak deme :20:sakın ,Allah muhafaza dua saatine denk gelmesin .olur ,neden olmasın ,seni yaratan bebeğini de karnına koyuverir.üzülme yeter ki ,

kavakyeli ,şekerims hayırlı olsun kızlar bebekleriniz :) sağlıklı 9 ay geçirin inşallah :16:

diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum ,adzeynep ,bendimahi, taliss,mehmetelif ,evininçiçeği,cimbomm ve diğer arkadaşlarım aklımdasınız hep ,sizin de güzel haberlerinizi alıcaz burda .

mehmetelif umutsuzluğa kapılma ,çocuğum olmucak deme :20:sakın ,Allah muhafaza dua saatine denk gelmesin .olur ,neden olmasın ,seni yaratan bebeğini de karnına koyuverir.üzülme yeter ki ,

tşkler canm senin de bebeğin hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah canım kendinde bir değişiklik hissediyormusun böyle bi hareketlilik yerleşme anına benzeyen? bazen batma bazen ağrı şeklinde?

teşekkürler canm allah herkese versin dualarımız bebiş isteyenlere devlet hastanesine gittim kanda baktırmaya bu saate beklettiler sonra makine bozuk dediler kanda öğrenemedim daha :43: cumaya attı ta böle düzen olurmu ya

Back