sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
yorgunum ama iyiyim.peşpeşe güzel haberler aldık.inşallah sende sevindirirsin hem bizi hem kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm iyiyim çok şükür sen nasılsın?
yorgunum ama iyiyim.peşpeşe güzel haberler aldık.inşallah sende sevindirirsin hem bizi hem kendini
tatildeydin sanırım,nasıl geçti? inşallah canım topik hamilelerle dolsun taşsın.
bizim adet günlerimiz yakındı hatırladığım kadarıyla.
inşallah bi 9 ay gelmezler :))
:))) ne güzel dedin.bencede 9 ay gelmezler inşallah.memleketteydim canım.yoğun geçti.benim bat bu ay sonu.seninki ne zamandı
:) benimde 29-30 ağustos gibi gelir.
ne güzel hafıza var sende özendim şimdi:)doğru canım benim de o ara.inşallah beraber alırız müjdeyi.
maşallah deee:))) inşallah canım inşallah :)
maşallah canım maşallahhhhhh:)canım biraz alakasız olacak ama bu gülümsemeler nasıl yapılıyor ben net konusunda gerilerdeyim.bana yardımcı olmak istermisin:)
tabi... oku yapmak istediğin gülümsemenin üzerine getir canım,orada cıkıyo :....: yani iki nokta arasına rakam yazıyosun
umarım anlatabilmişimdir.banada öyle yapmak çok zor geldiği için klasik gülümsemeyi kullanıyorum :)
aynen canım.öyle oluyor genelde.inşallah beklemediğim bir anda geliverir bebiş:)hepimizin ki.senin adet bitti dimi
kızlar merhaba siteye üye olalı baya oldu ama ilk defa yazıyorum :)
pazartesi adetim bitti çalışmalara başlayacaz bakalım inşallah ama benim eşim haftada iki gece evde ya 5 gün nöbet tutuyo iki gün evde ister istemez korunuyoruz gibi bişey oluyo yani
iki aydır bu şekilde çalıştığımız için olmadı tabikide ama çok istiyorum artık bi bebeğim olsun
kızlar merhaba siteye üye olalı baya oldu ama ilk defa yazıyorum :)
pazartesi adetim bitti çalışmalara başlayacaz bakalım inşallah ama benim eşim haftada iki gece evde ya 5 gün nöbet tutuyo iki gün evde ister istemez korunuyoruz gibi bişey oluyo yani
iki aydır bu şekilde çalıştığımız için olmadı tabikide ama çok istiyorum artık bi bebeğim olsun
valla sıra bizde kızlarrrrrrrr hadi bakalımmm calısmalar hızlansın artıkkkk
kızlar sonucu aldım değerim yüksek çıktı ,hamileyim ,
AYYY TEBRIKLER CANIMMMMM cok sevındımmm bu ay masallah topıgımız costuuu vallaa
kavakyeli ,şekerims hayırlı olsun kızlar bebekleriniz :) sağlıklı 9 ay geçirin inşallah
diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum ,adzeynep ,bendimahi, taliss,mehmetelif ,evininçiçeği,cimbomm ve diğer arkadaşlarım aklımdasınız hep ,sizin de güzel haberlerinizi alıcaz burda .
mehmetelif umutsuzluğa kapılma ,çocuğum olmucak deme sakın ,Allah muhafaza dua saatine denk gelmesin .olur ,neden olmasın ,seni yaratan bebeğini de karnına koyuverir.üzülme yeter ki ,
kavakyeli ,şekerims hayırlı olsun kızlar bebekleriniz :) sağlıklı 9 ay geçirin inşallah
diğer arkadaşlarıma da dua ediyorum ,adzeynep ,bendimahi, taliss,mehmetelif ,evininçiçeği,cimbomm ve diğer arkadaşlarım aklımdasınız hep ,sizin de güzel haberlerinizi alıcaz burda .
mehmetelif umutsuzluğa kapılma ,çocuğum olmucak deme sakın ,Allah muhafaza dua saatine denk gelmesin .olur ,neden olmasın ,seni yaratan bebeğini de karnına koyuverir.üzülme yeter ki ,