• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

canlarımm,,,
hamiş olamayan topic sahibeniz:1: kırmızıları bitirdi :8:

bakalım bu ay neler olacakkk :10::10:

bi kaç güne kadar kadın doğuma da gideceğim bir görünmek için bakalım,,:6:hayırlısı artık

hamiş olamayan topik sahibemizzz:) hay allah güldürdün beni...
git tatlım için rahat olur hiç yoktan.

bende sizi özledim bendimahicim.tatil uzadı bakamadım buralara ama aklım burdaydı.geç cevap veriyorum çünkü ben yokken yazılanları hiç üşenmedim baştan sona okudum.ben bu ay ümitli değilim çünkü düzenli ilişkiye giremedik.sende sakın üzme kendini.belki aynı anda bebiş haberi alırız:)

bende sizi özledim bendimahicim.tatil uzadı bakamadım buralara ama aklım burdaydı.geç cevap veriyorum çünkü ben yokken yazılanları hiç üşenmedim baştan sona okudum.ben bu ay ümitli değilim çünkü düzenli ilişkiye giremedik.sende sakın üzme kendini.belki aynı anda bebiş haberi alırız:)

belli olmaz ki tatlım genelde pek ümitli olunmadığında geliyor güzel haberler :9:

bak samyeli de bu aydan pek ümitli değildi lekelenmesi başladı hala kimyasal gebelik geçirdim sanırım diyor hamileyim galiba demiyordu:9:

ama silik 2. çizgiyi gördü bugün de kan testini alacak haırlısıyla:8:

tüm topic samyelini bekliyoruzz:10:

Back