Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kızlar sonucu aldım değerim yüksek çıktı ,hamileyim ,

canım aşk olsun ama bu haber böyle mi verilir hani gülücük hani oynama hanii heyecann

tebrik ederim canım benim hayırlı olsun inş. Rabbimm çokk güzel bir hamilelik nasip etsin sana...

şaka gibi yaa hiç beklemiyordun baksana

en iyisi ben de beklemiyeyim artık

bu arada canım değerin tam olarak kaç çıktı merak ettimm

canımmm benim..:) canım sıkkın biraz...değerim 597.iyi sanırım

inşallah canımm:)ya bak üstüne düşmeyince oluyo işte tabii rabbimin izniyle.hiç umudun yoktu ama hamilesin :)))

üstüne düşüyodum ama hiç belirti olmayınca hamile değilim sanmıştım ,size dikkat edilecek önemli bişey diğcem ,
bebek rahme düşünce o gün hissediyorsun ,bu da ilişkiden 6 gün sonraya denk geliyor hemen hemen ,
her gün belirti arayordum ben de .

his anlamında mı yoksa vücutta bişeyler mi oluyo cnm?

ne oldu tatlım hayırdır?sıkma canını artık,bak aylardır beklediğin müjdeyi aldın.hiç bişey sıkmamalı canını.

akşam gezmeye çıktık öyle oturduk gezdik ,eve geldiğimde kırmızı kan geldi ,damla damla ,o yüzden çok sevinemiyorum ,şuan yok ,heralde çok yürüdüm yordum kendimi ,inşallah bir şey olmaz

akşam gezmeye çıktık öyle oturduk gezdik ,eve geldiğimde kırmızı kan geldi ,damla damla ,o yüzden çok sevinemiyorum ,şuan yok ,heralde çok yürüdüm yordum kendimi ,inşallah bir şey olmaz

canım kan testini yaptırdıktan sonra doktorada göründün mü?allah'ın izniyle bişeycik olmaz
sen yinede yorma kendini.
ne zaman dönüyosunuz tatilden?

vucutta kasığına ağrı giriyor aniden bir gün ağrı sürüyor ,bacağını kaldıramıyorsun

tabi herkeste bu olacak diye birşey yok ama çoğu kişiden duydum kendim de yaşadım

aynen yerleşme durumunu kesinlikle hissediyosun ardından bir şişkinlik oluşuyor çatlıycam sanıyosun

aynen canım.öyle oluyor genelde.inşallah beklemediğim bir anda geliverir bebiş:)hepimizin ki.senin adet bitti dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…