bu arada tüm arkadaşlara merhaba:)
kızlar sonucu aldım değerim yüksek çıktı ,hamileyim ,
tebrik ederim tatlımmmm :)) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.bize bol bol dua et e mi?
sağol canım benim ,darısı başınıza inşallah :)
canım aşk olsun ama bu haber böyle mi verilir hani gülücük hani oynama hanii heyecann
tebrik ederim canım benim hayırlı olsun inş. Rabbimm çokk güzel bir hamilelik nasip etsin sana...
şaka gibi yaa hiç beklemiyordun baksana
en iyisi ben de beklemiyeyim artık
bu arada canım değerin tam olarak kaç çıktı merak ettimm
inşallah canımm:)ya bak üstüne düşmeyince oluyo işte tabii rabbimin izniyle.hiç umudun yoktu ama hamilesin :)))
canımmm benim..:) canım sıkkın biraz...değerim 597.iyi sanırım
üstüne düşüyodum ama hiç belirti olmayınca hamile değilim sanmıştım ,size dikkat edilecek önemli bişey diğcem ,
bebek rahme düşünce o gün hissediyorsun ,bu da ilişkiden 6 gün sonraya denk geliyor hemen hemen ,
her gün belirti arayordum ben de .
ne oldu tatlım hayırdır?sıkma canını artık,bak aylardır beklediğin müjdeyi aldın.hiç bişey sıkmamalı canını.
his anlamında mı yoksa vücutta bişeyler mi oluyo cnm?
akşam gezmeye çıktık öyle oturduk gezdik ,eve geldiğimde kırmızı kan geldi ,damla damla ,o yüzden çok sevinemiyorum ,şuan yok ,heralde çok yürüdüm yordum kendimi,inşallah bir şey olmaz
vucutta kasığına ağrı giriyor aniden bir gün ağrı sürüyor ,bacağını kaldıramıyorsun
tabi herkeste bu olacak diye birşey yok ama çoğu kişiden duydum kendim de yaşadım
canımmm benim..:) canım sıkkın biraz...değerim 597.iyi sanırım
üstüne düşüyodum ama hiç belirti olmayınca hamile değilim sanmıştım ,size dikkat edilecek önemli bişey diğcem ,
bebek rahme düşünce o gün hissediyorsun ,bu da ilişkiden 6 gün sonraya denk geliyor hemen hemen ,
her gün belirti arayordum ben de .
vucutta kasığına ağrı giriyor aniden bir gün ağrı sürüyor ,bacağını kaldıramıyorsun
tabi herkeste bu olacak diye birşey yok ama çoğu kişiden duydum kendim de yaşadım
Samyeli tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin bizler için de dua et... Ne güzel yaaa inşallah bu haberlerin devamı gelirkızlar sonucu aldım değerim yüksek çıktı ,hamileyim ,
hoşgeldin canımm :)
belli olmaz ki tatlım genelde pek ümitli olunmadığında geliyor güzel haberler
bak samyeli de bu aydan pek ümitli değildi lekelenmesi başladı hala kimyasal gebelik geçirdim sanırım diyor hamileyim galiba demiyordu
ama silik 2. çizgiyi gördü bugün de kan testini alacak haırlısıyla
tüm topic samyelini bekliyoruzz
hoşbulduk canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?