Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

Kavak yelleri ve şekerims tebrikler! Samyeli ile birlikte 3 hamiş oldu... Gelsin inşallah devamı :)

burcutabu canımm hoşgeldinn hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş..
stresi kendinden uzak tutmalısın bu hafta unutma

Insallah canim hayirlisi..
Allah'im en kisa zamanda size hamis olmayi nasip etsin insallah..

kusura bakma tatlım ilk deneme demişsin sonradan farkettim

hemen 1. de tutmayabilir büyük ihtimalle buna da hazırlıklı ol e mi canım...Rabbim "ol" dedikten sonra olur elbette ama kendini çok kaptırma ki üzülmeyesin şekerr

hosbulduk,
Evet canim ilk denememiz insallah olur.
bazi kisiler bekledik dio bazilari hemen oldu bakalim hayirlisi..

aaaaaaaaaa ben de ne alemim yaa tüm geçmişi okumadan cevap yazıyorummm meğersem hamişmişlerrrr

kavak yelleriiiiiiiiiiiiiiiiiii sekerimssssssssss

kızlarr çok sevindim Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşşş.

canlarımm,,,
hamiş olamayan topic sahibeniz kırmızıları bitirdi

bakalım bu ay neler olacakkk

bi kaç güne kadar kadın doğuma da gideceğim bir görünmek için bakalım,,hayırlısı artık

idrar testini ilk idrarım olmamasına rağmen çift çizgiyi gördüm 2 gün sonra kandan baktırıcam bende
canım benımmm hadı hayırlı olsunnn gözun aydın artık sende hamilesinn :))
dayanamadım yaptım canım vee çift çizgiyi gördük hayırlısıyla bide kandan baktırayımda
baktır canım tam emin olalım ama şimdiden tbrik ediyorum senı.
Kavak yelleri ve şekerims tebrikler! Samyeli ile birlikte 3 hamiş oldu... Gelsin inşallah devamı :)

insallah sırada bizler varızzzz

ohh ohh heryer hamile oldu topikte maşalahhh:))ayağınızı sürüyün kızlaarrrr :)))

samyeli bugün 4 te alacaktı kan testi sonucunu merakla bekliyorum müjdeli haberi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…