Kavak yelleri ve şekerims tebrikler! Samyeli ile birlikte 3 hamiş oldu... Gelsin inşallah devamı :)
2 aydır bebiş istiyoruz ama sonuçolumsuz. bu hafta yumurtlama haftam inş. :) hayırlısı olur. Bu ay daha çok umutluyum ve fazlasıyla kaptırdım kendimi hayırlısı allah'tan bu ay inş. hepimiz için ugurlu olur inş.
Selam kizlar araniza yeni katiliyorum,
ve ben dun adet oldum..
bitmesini bekliyoruz ve ilk denememize basliyoruz insallah..
sanki zaman gecmiyo..
Insallah canim hayirlisi..
Allah'im en kisa zamanda size hamis olmayi nasip etsin insallah..
bende de pek belirti olmadı fakat yerleşme anını hissettim sanki garip bir şeydinoluy r içerde dedim yerini buldu sanırım
kusura bakma tatlım ilk deneme demişsin sonradan farkettim
hemen 1. de tutmayabilir büyük ihtimalle buna da hazırlıklı ol e mi canım...Rabbim "ol" dedikten sonra olur elbette ama kendini çok kaptırma ki üzülmeyesin şekerr
üzülme canım hiç ,bakarsın bu ay hamile kalırsın ,umudunu kaybetme yeter ki.
inş cnm bugun yumurtlama günüm yanlış hesaplamadıysam dua edin bana(
burcutabu canımm hoşgeldinn hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş..
stresi kendinden uzak tutmalısın bu hafta unutma
Rabbim gönlüne göre versin gülümm
saol canım amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın sağ köşede kullanıcı kontrol panelini aç aşağılara doğru in bebeğinizin doğacağı tarihi soruyor onu ekliyosun
aaaaaaaaaa ben de ne alemim yaa tüm geçmişi okumadan cevap yazıyorummm meğersem hamişmişlerrrr
kavak yelleriiiiiiiiiiiiiiiiiii sekerimssssssssss
kızlarr çok sevindim Rabbim sağlıkla devamını getirsin inşşş.
oldu mu ki tarihi yazıp kaydetmiştim ama
canım benımmm hadı hayırlı olsunnn gözun aydın artık sende hamilesinn :))idrar testini ilk idrarım olmamasına rağmen çift çizgiyi gördüm2 gün sonra kandan baktırıcam bende
baktır canım tam emin olalım ama şimdiden tbrik ediyorum senı.dayanamadım yaptım canım vee çift çizgiyi gördük hayırlısıyla bide kandan baktırayımda
Kavak yelleri ve şekerims tebrikler! Samyeli ile birlikte 3 hamiş oldu... Gelsin inşallah devamı :)
ohh ohh heryer hamile oldu topikte maşalahhh:))ayağınızı sürüyün kızlaarrrr :)))
samyeli bugün 4 te alacaktı kan testi sonucunu merakla bekliyorum müjdeli haberi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?