- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
az da olsa belirti hissetseydim şimdiye kaçıncıyı yapardım bekliyorum öle
canım benim de belirtim yok ,kaç gün geçti ,bence hemen idrar testi al yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az da olsa belirti hissetseydim şimdiye kaçıncıyı yapardım bekliyorum öle
geçti.dolu dolu kullandık yumurtlama zamanını artık nasip bakalım...yarın müjdeyi ver bize artıkkk :)
kızlar bugün sabahtan gittik sağlıkocağına kan testi yaptırmaya ama sağlık ocağı kan testi yapmıyormuş ,sonra da özel hastaneye gittik kan verdim ,,yarın öğleye 4 te çıkcakmış ,daha beklicem
canım benim de belirtim yok ,kaç gün geçti ,bence hemen idrar testi al yap
kavak yelleri hoş geldin canım, ben karbonatı duydum ama bir arkadaşın eşinin idrarıyla da köpürdüğünü duymuştum, yani sonucunun geçerliliği yok sanki. Samyeli bildiğim kadarıyla özel hastaneler birkaç saat içinde sonucu çıkarıyorlar. Neyse artık yarın güzel haberlerini alırız inşallah. Bizde çalışmalar son gaz devam :) bu haftayı değerlendiriyoruz bakalım
bugün 2. gün canım senin testinde inşllh pozitif çıkar
2 aydır bebiş istiyoruz ama sonuç olumsuz. bu hafta yumurtlama haftam inş. :) hayırlısı olur. Bu ay daha çok umutluyum ve fazlasıyla kaptırdım kendimi hayırlısı allah'tan bu ay inş. hepimiz için ugurlu olur inş.
benim pozitif idrar testi,kan testini bekilyorum ,belirti yok bende ,
herkeste olmuyomuş insan ister istemez arıyor işte .ama takılmamak gerek çok
Selam kizlar araniza yeni katiliyorum,
ve ben dun adet oldum..
bitmesini bekliyoruz ve ilk denememize basliyoruz insallah..
sanki zaman gecmiyo..
hayırlısı olsun hepimizi hakkında.inşallah çok aramazsın.biz aylardır bekliyoruz :))
allahım yaa yarın 4 e kadar nasıl beklicez yaaa.kızlar bugün sabahtan gittik sağlıkocağına kan testi yaptırmaya ama sağlık ocağı kan testi yapmıyormuş ,sonra da özel hastaneye gittik kan verdim ,,yarın öğleye 4 te çıkcakmış ,daha beklicem
bencede hastane hastane değil. ben gittimmi 20 dk sonra çıkıyor sonuçlar.kız o nasıl özel hastane imiş öyle biz 1 saate varmadan alıyoruz sonucu
hadi hayırlısı olsun sabrın deneniyor
hosgeldin canım aramıza.2 aydır bebiş istiyoruz ama sonuç olumsuz. bu hafta yumurtlama haftam inş. :) hayırlısı olur. Bu ay daha çok umutluyum ve fazlasıyla kaptırdım kendimi hayırlısı allah'tan bu ay inş. hepimiz için ugurlu olur inş.
Selam kizlar araniza yeni katiliyorum,
ve ben dun adet oldum..
bitmesini bekliyoruz ve ilk denememize basliyoruz insallah..
sen de hosgeldin canımmm aramıza
sanki zaman gecmiyo..
allahım yaa yarın 4 e kadar nasıl beklicez yaaa.
bencede hastane hastane değil. ben gittimmi 20 dk sonra çıkıyor sonuçlar.
hosgeldin canım aramıza.
Hosbulduk cimbom33..
Insallah bu aksam maci da aliriz... bu ayda hamis kaliriz
kızlar hepinizden cok uzak kaldım uzun bır aradan sonra merhaba
son duruamları okudum güzel hayır ve sağlık dolu haberler alırız inşallah bu arada karbonatla gebelik testini deneyen var mı gerçeklik payı nedir
kavak yelleri hoş geldin canım, ben karbonatı duydum ama bir arkadaşın eşinin idrarıyla da köpürdüğünü duymuştum, yani sonucunun geçerliliği yok sanki. Samyeli bildiğim kadarıyla özel hastaneler birkaç saat içinde sonucu çıkarıyorlar. Neyse artık yarın güzel haberlerini alırız inşallah. Bizde çalışmalar son gaz devam :) bu haftayı değerlendiriyoruz bakalım