• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

kavak yelleri hoş geldin canım, ben karbonatı duydum ama bir arkadaşın eşinin idrarıyla da köpürdüğünü duymuştum, yani sonucunun geçerliliği yok sanki. Samyeli bildiğim kadarıyla özel hastaneler birkaç saat içinde sonucu çıkarıyorlar. Neyse artık yarın güzel haberlerini alırız inşallah. Bizde çalışmalar son gaz devam :) bu haftayı değerlendiriyoruz bakalım

kızlar bugün sabahtan gittik sağlıkocağına kan testi yaptırmaya ama sağlık ocağı kan testi yapmıyormuş ,sonra da özel hastaneye gittik kan verdim ,,yarın öğleye 4 te çıkcakmış ,daha beklicem :17:

kız o nasıl özel hastane imiş öyle :1: biz 1 saate varmadan alıyoruz sonucu :34:

hadi hayırlısı olsun sabrın deneniyor :40:

2 aydır bebiş istiyoruz ama sonuç :( olumsuz. bu hafta yumurtlama haftam inş. :) :49: hayırlısı olur. Bu ay daha çok umutluyum ve fazlasıyla kaptırdım kendimi hayırlısı allah'tan bu ay inş. hepimiz için ugurlu olur inş.

kavak yelleri hoş geldin canım, ben karbonatı duydum ama bir arkadaşın eşinin idrarıyla da köpürdüğünü duymuştum, yani sonucunun geçerliliği yok sanki. Samyeli bildiğim kadarıyla özel hastaneler birkaç saat içinde sonucu çıkarıyorlar. Neyse artık yarın güzel haberlerini alırız inşallah. Bizde çalışmalar son gaz devam :) bu haftayı değerlendiriyoruz bakalım

sorma canım biz de hemen çıkarcaklarını sanmıştık ,merkeze yolluyorlarmış kanları ,yarın 4 te çıkcakmş sonuç ,burası köy diye geçiyor ,
hayırlısı ,güzel sonuç çıksın da beklicez artık ,bunca ay bekledik :34:

2 aydır bebiş istiyoruz ama sonuç :( olumsuz. bu hafta yumurtlama haftam inş. :) :49: hayırlısı olur. Bu ay daha çok umutluyum ve fazlasıyla kaptırdım kendimi hayırlısı allah'tan bu ay inş. hepimiz için ugurlu olur inş.

üzülme canım hiç ,bakarsın bu ay hamile kalırsın ,umudunu kaybetme yeter ki.

Selam kizlar araniza yeni katiliyorum,

ve ben dun adet oldum..

bitmesini bekliyoruz ve ilk denememize basliyoruz insallah..

sanki zaman gecmiyo..

benim yeni yumurtlama zamanım ama midem çok bulanıyor karnımda sürekli birşeyler yer değiştiriyor gibi oluyor psikolojik herhalde

kızlar bugün sabahtan gittik sağlıkocağına kan testi yaptırmaya ama sağlık ocağı kan testi yapmıyormuş ,sonra da özel hastaneye gittik kan verdim ,,yarın öğleye 4 te çıkcakmış ,daha beklicem :17:
allahım yaa yarın 4 e kadar nasıl beklicez yaaa.
kız o nasıl özel hastane imiş öyle :1: biz 1 saate varmadan alıyoruz sonucu :34:

hadi hayırlısı olsun sabrın deneniyor :40:
bencede hastane hastane değil. ben gittimmi 20 dk sonra çıkıyor sonuçlar.
hosgeldin canım aramıza.:54::48::48:
Selam kizlar araniza yeni katiliyorum,

ve ben dun adet oldum..

bitmesini bekliyoruz ve ilk denememize basliyoruz insallah..
sen de hosgeldin canımmm aramıza :54::48::48:
sanki zaman gecmiyo..

kızlar hepinizden cok uzak kaldım uzun bır aradan sonra merhaba :3:
son duruamları okudum güzel hayır ve sağlık dolu haberler alırız inşallah bu arada karbonatla gebelik testini deneyen var mı gerçeklik payı nedir:49:

hoşgeldin canımcııımm nasılsın.. özlettin kendini yahuuu :))
karbonatla gebelik testinin doğruluğuna pek inanmıyorum ben. test mi yapıcaksın?

hoşbulduk tatlışşşş idrar testinden önce denedim karbonatı sonuç pozitif :49:

Back