- 15 Temmuz 2013
- 4.385
- 1
- 5.606
- 358
benim pozitif idrar testi,kan testini bekilyorum ,belirti yok bende ,
herkeste olmuyomuş insan ister istemez arıyor işte .ama takılmamak gerek çok
hoşgeldin canımcııımm nasılsın.. özlettin kendini yahuuu :))
karbonatla gebelik testinin doğruluğuna pek inanmıyorum ben. test mi yapıcaksın?
kız kesın sonuc verıyormuymus o testhoşbulduk tatlışşşş idrar testinden önce denedim karbonatı sonuç pozitif
bende de pek belirti olmadı fakat yerleşme anını hissettim sanki garip bir şeydinoluy r içerde dedim yerini buldu sanırım
kız kesın sonuc verıyormuymus o test
hadi insallah canımmm merakla beklıyoruz artık
ben önce karbonatla yptım köpürdü dün.
bugün de idrar testi yaptım çift çizgi çıkıverdi hayırlısı bakalım kan için 1 2 gün beklemek zorundayım
ayyyyyyyyyy canım o zamannnnn sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
idrar çift çizgi cıkmışşşş
hayırlısı inşallah ben de öyle düişünüyorum hissediyorum kandan sonra daha da iyi hissedicem kendimi şoktayım henüz dua edin aban kızlar
aha buraya yazıyorum sen HAMİLESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
gebelik takvimini ekleyemedim
ugras canım artık senın zamanın geldı :) tuhh topıkde sansına sessızz kımsecıkler yok yaaww
yarın hallederim artıkşimdilik kaçıyorum iyi geceler cnm
adzeynepcim ben inanarak yaptım doğruluk payı olduğunu düşünüyorum :26:
bak yaaaa hiçte çaktırmıyosunn :))) hamilesin yaniii :)) tebrik ederim hemde çookk :))
hosgeldın canım. evet topıgımızın artık bir hamilesi varrr :)
tamam canım iyi geceler :) görüşürüz kendıne dıkkat et
bak yaaaa hiçte çaktırmıyosunn :))) hamilesin yaniii :)) tebrik ederim hemde çookk :))
ben önce karbonatla yptım köpürdü dün.
bugün de idrar testi yaptım çift çizgi çıkıverdi hayırlısı bakalım kan için 1 2 gün beklemek zorundayım
canım o zaman 1-2 gun daha bekle yıne gelmezse o zaman yap testi. ama için içini yiyecek dayanamayacaksın yapacaksın bundan eminim :)
idrar testini ilk idrarım olmamasına rağmen çift çizgiyi gördüm2 gün sonra kandan baktırıcam bende
hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah canım bu hamilelik takvimini nasıl ekledin ben bi beceremedim ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?