Şu anda regl olup bitince sıkı çalışmaya girecek arkadaşlar buraya...

Samyeli tebrik ederim şimdiden... Çünkü o çizgi kolay kolay silik çıkmaz, biran önce kan testi yaptır ve takvimini oluştur... Darısı bizlerin başına . Bendimahi çok haklısın stres olmamalı ama benim öyle bi yapım var ki tv izlerken biri ağlıyorsa ben de ağlıyoruumm :))) eşim tv yi yasaklayacak yakında

insanı catlatıyor vallahi :))

kız hastane nerde burda bilmiyorum uzaktadır. eşim yarın sağlık ocağna gderiz dedi ,

ayol ben denize giriyorm hamileyken girilir mi hiç bilmiyorum fikri olan söylesin

bu arada küçük küçük lekelenmeler oluyor çok az.o yüzden canım sıkkın ,akıntım yok hala

ben de meraktayım değerim kaç çıkacak diye ,inşallah sağlıklıdır ,

inanın lekelenme gelince ilk uyuyamadım üzüldüm hastayım dedim,ağladım 2-3 gün, taa ki siz hamilesiniz diyene kadar ,sonra test almaya karar verdim ..

ayy yarına kadar çatlıcaz desene o zaman :))
lekelenmeler yerlesme asamasında olabilir canım hemen panık yapma :) üzülme içini ferah tut. denizede girme ne olur ne olmaz :)

tatlım bak dikkat et kendine ve mümkün olabildiğince dinlenmeye bak.yarın mutlaka hastaneye git.çünkü lekelenmen oluyo.Allah korusun düşük ihtimalinde olabilir.o yüzden bırak denize girmeyi filan yat dinlen..

tatlım bak dikkat et kendine ve mümkün olabildiğince dinlenmeye bak.yarın mutlaka hastaneye git.çünkü lekelenmen oluyo.Allah korusun düşük ihtimalinde olabilir.o yüzden bırak denize girmeyi filan yat dinlen..

evet canım dikkat etmeliyim ,az kaldı yarına bakalım hayırlsıyla ,

kızlar sizde çalımalar nasıl gidiyor,
zeynep yumurtlama dönemin geçti galiba senin

evet canım dikkat etmeliyim ,az kaldı yarına bakalım hayırlsıyla ,

kızlar sizde çalımalar nasıl gidiyor,
zeynep yumurtlama dönemin geçti galiba senin

geçti.dolu dolu kullandık yumurtlama zamanını artık nasip bakalım...yarın müjdeyi ver bize artıkkk :)

geçti.dolu dolu kullandık yumurtlama zamanını artık nasip bakalım...yarın müjdeyi ver bize artıkkk :)

insanı catlatıyor vallahi :))

bence bir şey olmaz.çünkü hamilelere yüzme öneriyorlar

kızlar hepinizden cok uzak kaldım uzun bır aradan sonra merhaba
son duruamları okudum güzel hayır ve sağlık dolu haberler alırız inşallah bu arada karbonatla gebelik testini deneyen var mı gerçeklik payı nedir

kızlar bugün sabahtan gittik sağlıkocağına kan testi yaptırmaya ama sağlık ocağı kan testi yapmıyormuş ,sonra da özel hastaneye gittik kan verdim ,,yarın öğleye 4 te çıkcakmış ,daha beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…