- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
kırmızıııııııııııı(((((((
o psikolojiyi çok iyi biliyorum .her hastAlandğimda artık takmıcam diyorum .olmuyor ki.
ama ben bu ay bayağ taktım gene.takınca olmuyor biliyorum ama evdeyim ,çalışsam belki biraz olsun unuturun ama yok.
kızlaaar ben de üzülücemm bu ay sanırım...
Bugün midem bulanıyor, karnım da bir garip adet olcakmışım gibi ağrı giriyor arada..
bi de göğüslerim daha ağrımaya başladı ama uçlarında pek bi hassasiyet kalmadı..sadece sol göğsümü uç tarafından bastırdığımda çok acıyor...
Benim durumumun genel özeti böyle kızlar..ha bi de akıntım da pek yok az yani..
Mehmetelif üzülme gülüm benim de büyük ihtimal senin gibi iltihap çıkar o yüzdendir şikayetlerim
umudunu kaybetme olumlu düşün canım
albenden de okadar bir kırmızı da benden....
ben artık bir süre buralarda olmayacağım kızlar yada olmamaya çalışacağım yoksa sıyırcam..dr.dediğini yapmaya çalışıp o fikri kafamdan atmaya çalışıcam inş yapabilirim..bu bayramda bebiş haberini vermek çok istemiştim ama olmadı
bende bir süre girmicem cünkü regl tarıhımı uzattıyorum stres yapıyorum en iyisi rahat olmak haklısın canım
Bir kırmızı da bendennnnn hemde erken geldiiiiiiiiii:84::84::84::84::84::84:
erken gelmesi bi yandan iyi. Erken gelince ,hemen geçiveriyor ,öteki bat erken olmuş oluyor ,bi dahaki aya inşallah ,umudumuz bitmesin ..
üzülmeyin lütfen.bidahaki aya inşallah. rabbim; ''bu ay değil''dedi demek ki hayırlı zamanda gelsin bebeklerimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?