şu anda aldatılıyorum

yanımda 26 yaşında kız var demiş. yalan söylemediği ne malüm peki. şu anda önemli olan bu adamı o ortamdan uzaklaştırmak. erkek milleti atıp tutmayı sever.

Çok iyiniyetlisiniz bence .

Bu adamı ortamdan uzaklaştırmak adına konu sahibi ruh halini neden bozsun? Bence bozmamalı bebeğine odaklanmalı . Bu adama değmez.

Cnm ilk önce sakinligini koru ve delil topla ve asla taviz verme taviz tavizi dogurur

Çok iyiniyetlisiniz bence .

Bu adamı ortamdan uzaklaştırmak adına konu sahibi ruh halini neden bozsun? Bence bozmamalı bebeğine odaklanmalı . Bu adama değmez.

peki eğer bu adama değmezse o zaman konu sahibi bunu sorun etmemeli, adamı kendi haline bırakmalı ne hali varsa görsün demeli, onun için ruh halimi bozamam demeli kendi hayatına bakmalı mı diyorsunuz yani. peki düşüncenize saygı duyuyorum kardeşim.

Kac yasindasiniz bilmiyorum fakat muhtemelen benden buyuksunuzdur o yuzden size tavsiye vermek belki haddime degil ancak bebeginizi dusunuyorsaniz lutfen aklinizi basiniza toplayin.. kocaniz olacak herif bildiginiz sapik. Gey degil eminim demissiniz ama geylerin de bu hayati ortbas etmek icin evlendigini bilmiyorsunuz sanirim..
Ayrica yaptigi bunca kepazelikten sonra bu adamla bebeginizi nasil ayni evde buyutmeye cesaret edeceksiniz.. esinizde ahlak denen birsey kalmamis resmen ar damari catlamis bu herifin yarin kendi oz cocuguna sarkmayacagi ne malum..
Gey olsa sadece hadi cinsel tercihi bu sizinle gostermelik evlilik yapti diycem ama yok foto gondermeler yok 3luye kiz hazir demeler
En kisa zamanda ailenize delilleri gosterin ve hemen mahkemeye basvurun zaten orada bu kayitlarin hepsi arastirilir ve cocugu direk size verirler.
Nolur bebeginizin yasayacagi ortami dusunun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu sahibine öncelikle allahtan sabır diliyorum.gerçekten çok zor bir durum çözümü varmı bilemem kendi başıma gelse şunu yaaprdım bile diyemiyorum insanın aklının ucundan bile geçmeyecek birşey çünkü.aklıma gelmişken konuyu okuyan ve ufacık şeylerden ayrılmalı mıyım diye düşünen arkadaşlara da sesleneyim millet ne sıkıntılar çekiyor en ufak şeyler yuva yıkmaya bahane olmuş demekten kendimi alamıyorum. konuya değil de konu ile ilgili yorum yapan bazı arkadaşlara da hayretler içerisinde bakıyorum. bir erkeğin bir erkeğe ilgi duyması erkekle cinsel sohbetten hoşlanması vs bunlar nasıl normal karşılanabilir ki? üstelik bu insan genç bir delikanlı değil ( öyle olsada normal değil) yani bu adam evli üstelik baba olacak bu adama bu kadın nasıl çocugunu bırakıp gidecek ?? kızım babasının yanında güvende nasıl diyebilecek hanımlar lütfen aldatma illa bir kadınla veya bir erkekle yatmış olmak mıdır? yani yatmadığı sürece aldatmış kabul etmiyor musunuz anlamıyorum ben bunu. adamın kurtarılacak bir durumu yok ki yolunu şaşırmış allah hidayet versin. he şunu da söyliyim bir kadınla sizi aldatma teşebbüsünde bulunsa belki affedin diyebilirim erkek karısı hamile sahip olamamış kendine derim BELKİ!! ama bir erkek erkek ilişkisini midem de kültürümde dinimde asla kaldıramaz erkekten fantezi bekleyen bir erkek yakında hayvandan da bekler duvardanda bekler afedersin damacanaya bile yan gözle bakar yani evladınız için bu adamdan uzak durmalısınız.faaliyete geçmesini de beklemeyin hesabın ona ait olduğundan emin olun resimleri onun yuklediğinden emin olun yeterli bence illa bişey yapsın diye gözetlemeyin yapmış yapacağını zaten

Son düzenleme:
canım hem erkekten hem kızdan hoşlananlar da var, biseksüel mi ne diyorlar sanırım. öyle bir şey olabilir bence buluşma ayarla seni görünce şok olsun ayrıca yanında birini de götür fotoğraf falan çeksin kanıt niteliğinde. gizli çekimler kanıt sayılmıyor diye biliyorum ama sonuçta hakim onu görücek. ne olduğu gayet açık belli olucak. yazışmaları da bi yere kopyalayıp sakla derim. bence de evladının büyüyeceği ortamı ve elalamden çok kendini düşün Allah yardımcın olsun canım.

Ck zor bi durum birde cocugun var cok uzuldum ALLAH yardimcin olsun ck uzuldum

şu badoo denen siteden nefret ediyorum benim de bir yıllık ilişkim bu yüzden bitmişti bende tesadüfen mailine girdiğimde badoodan gelen mesajları görmüştüm inkar etmişti ama ben güvenemdim bir daha tabi ki sizin ki çook daha zor bir durum umarım doğru kararlar verirsiniz

konuyu dunden beri takip ediyorum ama bu 26 yasinda adamin yaninda olan kiz kim onu anlamadim bi turlu acaba adamin hayatinda birde baska bir kadin mi varkii

bugün kopyaladığım yazılarını tekrar okudum,orda bir gay le konuşurken daha önce böyle bişey yaşamadım ama merak ediyorum acaba yapabilir miyim yazmış..gay de ona eğer kendinde o hissi bulamıyosan yapamazsın kimseyle oynama yazmış..eşim olacak adam da doğru söylüyorsun seninle konuşurken heyecanlanıyorum ama bunu yapabileceğimden emin değilim yazmış..bugün dikkat ettiğim başka bir nokta kendi kaldığı otelin değil ama yakın bir otelin ismini vermiş,kimseye telefonunu vermemiş ama telefonunu veren kişiye whatsapp tan ekledim demiş..dolayısıyla artık badoo dan görüşmek zorunda değiller telden de görüşebilir hatta buluşabilirler..belki de bu yüzden silmiştir hesabını bilemiyorum..
benim eşim öncesinde de ..... izleyen bir adamdı ve genelde grup videolarından hoşlanıyodu..çok konuştum bu konuda bağırıp çağırmadan ama bunda ne kötülük var sadece izlemek hoşuma gidiyo gerçekte yapacak değilim ya diyordu..bi zaman sonra vazgeçtim artık bu konuda onunla tartışmaktan..işin aslı bana karşı hiçbirzaman ilgisini kaybetmedi,özür dileyerek söylüyorum ama hiç isteksiz görmedim onu bana karşı..
benim yaşım 29,eşim 33 yaşında..yazışmalarında yanımda 26 yaşında kız var dediği bir bölüm vardı adını bile söylemiş,ebru demiş..güya onun yanında çalışıyomuş ama çalıştığı yerde öyle biri yok.aynı anda yazıştığı başkasına yalnızım içiyorum demiş..herkese başka sallıyor ama hangi erkekle konuşsa işin sonu hep gay muhabbeti..kendi kocama şaşırdığım kadar memlekette bu kadar sapkın insan olmasına da şaşırdım..
bunları kimseye anlatmadım olabildiğince normal görünmeye çalıştım gün boyu ama bugün eşim telde farketti bişeyleri..neden soğuk konuşuyosun ne trip yapıyosun falan dedi..çaktırmamaya çalışmak çok zor..çaktırmamaya çalışıyorum çünkü telde çıkaramam hırsımı..pazar gübü burda olacak ve ben pazartesi planlı sezeryan için hastaneye yatacağım..içim içimi yiyor ve geldiğinde normal davranamayacağımı biliyorum ona karşı..yaptıklarını asla hazmetmiyorum ve bana diyeceklerini de az çok kestirebiliyorum.. mesela ne olmuş sadece yazdım,sıkılıyordum,zaten ne zamandır bi cinsel hayatımız yok erken doğum riskinden dolayı bunu bahane edecek..hiçbiri bahane değil benim gözümde ama bana sayacakları bunlar ve doğumdan bir önceki günü onunla tartışarak geçirmek istemiyorum..
boşanacak mısın diye soranlar ya da boşan sapık bu adam diyenler olmuş..dünden beri boşanmayı düşünüyorum zaten ama bunun yolunu kestiremiyorum..bağırıp çağırıp onu kovmak var ama sebebinin bilinmesini istemiyorum..yani anneme kocam erkeklerle buluşup bişeyler yapmayı planlıyo diyemem..belki yargılarsınız ama ben bunu yapmak istemiyorum..kimse bilsin istemiyorum,tabi boşanma sürecinde öğrenmeyeceklerinin garantisi yok.
çok çıkmazlarım var mesela ilk bebeğimizde öyle güzel bir baba olmuştu ki..şaşırıyorum o insan nasıl bunları yapar diye..o uyutur o oynar çok ilgilenirdi kızımızla ve vefatında o da çok sarsıldı..bana sarılıp çok teselli etti çok gözyaşlarımı sildi..merhameti de çok fazla..ama evet cinsel konuda çok istekli bir adam oldu her zaman,yani diyeyim ki size bu yazışmaları bir kadınla yapsaydı belki buraya bile yazmazdım zaten azgının tekiiydi yetemedim ona aldatıyo beni hayvan derdim ama erkeklere olan bu ilgisi beni çok sarstı..yaptı ya da yapmadı bilmiyorum hesabını sildiğinden artık öğrenememde ama içimde bu kuşkuyla yaşayamam..doğumdan sonra toparlanmayı bekleyeceğim bişeyler yapmak için..sizinde dediğiniz gibi benim için en önemli olan şey evladım..hele ki evlat acısının ne olduğunu bilen biri için bu çok daha önemli bir konu oluyor..desteğiniz için teşekkür ederim..öğrendiğim şu ki hiç beklemediğiniz insanlar hiç beklemediğiniz şeyler yapabiliyor..kimseye güvenim kalmadı

Ne kadar sapik olursa olsun bebeginin babasi olma gercegi degismiyecek... kimse bilmesede olur belki sadce yukun hafiflemesi acisindan annenle paylasabilirsin. Ilerde bu konu yuzunden bebegine gelicek butun sarsintilari onlemek icin susmak bence daha guzel.
Birde Ayse kulin dönüş kitabini okumani tavsiyr ederim

kitabın konusunu okuyunca neden tavsiye ettiğini daha iyi anladım..öfkeyle kalkıp haklıyken haksız olmak istemiyorum bu kitabı okuyacağım teşekkür ederim

Şok edici bi durum. Zamanlama da cok kötü olmuş tam bebek gelirken Esin belki "kötü adam" olmayabilir ama hazmedilemez bi cinsel sapkınlık olduğu da aşikar. Yenilir yutulur cinsten değil. Benim tek tavsiyem bu yazışmaları belge niteliğinde kayıt altına alman. Boşanmayı düşünürsen lazım olur. Haddim değil kusura bakma senin kararın tabi.. Çok geçmiş olsun

mesajlasmaları hakkında verdiginiz bilgiye göre ilk yorumumda düsündügüm gibi, izledigi goruntuler zamanla yetmemiş surekli daha fazlasını istemis...
ve en sonunda bunları izleye izleye icten hormonal vs gelen bir istekten ziyade merak duygusu uyanmıs ve simdi de bunu tatmin etme pesinde sanırım.

oncelikle tavrınıza sogukkanlılıgınıza cok saygı duydum, acılar insanı olgunlastırıyor derler ama evlat acısı ve su anki hamileliginiz sizin tum onceliklerinizi degistirdiginden ötürü böyle yıkıcı bir konuda dahi gayet sakinliginizi koruyacak gücü bulabilmeniz cok takdir edilesi...

belki sizin triplerinizden endise edip yakalanma korkusuyla silmiş olabilir hesabını, kendince temizlik yapıyordur. ama su an icin bunları düsünmeyin bence... önceliginiz bebeginiz...
dogumdan sonra uzunca bir konusma yaparsınız... az kalmış, biraz daha sabır...

ilerde boşansanız dahi bilinmesini istememenizi anlıyorum, en azından oglum/kızım ın babası hakkında dedikodu cıksın istemezdim. eger ki bosanma kararı verirseniz size mahkemede sıkıntı yaratmadıgı surece ben paylasmazdım.

fakat annenizle dahi paylasamamak daha da zorluyordur sizi. ona anlatmayı dusunmuyorsanız bunaldıkca buraya yazın, 1degil yuzlerce kadın sizin derdinize ortak olmaya calısacaktır

dilerim dogumunuz kolay ve saglıklı guzel bir bebeginiz olur

Neden ispatlayamayasınız ki?
O görüntüleri açın (klavyede genelde sol üst köşede olur num lock tuşunun yanında) prtsc adında bi tuş var ekrandaki görüntüyü kaydeder.Ona basın sonra painti açın ve yapıştır deyin böyle böyle bütün mesajlaşmaları teker teker açıp bu şekilde kaydedebilirsiniz.Her kaydedişte farklı bi isim verin dosyaya ki öncekinin yerine geçip silinmesin

Canım inan bana yasamayan anlıyamaz herkes biseyler söyler geçer. İnsanın basına geldiğinde hersey cok farklı olabiliyor maalesef. Ben diyorum ki erkekler kendi egosunu yükseltmek ıcın bile yapabilirler böyle seyleri afedersin hani kiminki büyük kiminki kucuk gibi seyler erkekler saf salaktır bu konuda baksana yakalanıyolar hemen. bence sadece meraktan böyle bi sohbeti denemiştir hiçmi kızlarla yazışmamış ? İleriye gideceğini düşünmüyorum çünkü gün gelir kızlarda lezlerle meraktan sohbet edebilir ne dicekler diye onlar gibi davranıp iyice oyun yapabiliriz. ben hic yapmadım ama yapanlar vardır eminim sadece sohbetten hicbisi olmaz sıkma o güzel canını şimdilik..

zaten o site faceyle baglanılıyo baktımda gördüm simdi. gir facesinden de engelle o uygulamayı. giremesin bi daha. zaten başkada denemez. ama açmaya uğraşırsa anla ki bisiler var. Çok basit seylerden öğrenebilirsin bunları.

Ama su anda ugrasma. sadece bebeğini düşün ve sakın doğumdan önce bi tartışma yaşama bebeğinde sende mutlu bi doğum geçirirsin inşallah . daha sonra bu durumları değerlendirirsin . hakkında hayırlısı olsun canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…