şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

degerını bılmelı cünkü sabreden zor bu zamanda..

yola getirdim desene sen suna:) olgunlaşmış senle

bızdede ben ayrılmak ıcın elımden gelenı yapmıstım ılk 3 ay sonra bende cok asık oldum
Hehehehe bak aynı durum olmuşş:):):)
ama sende vazgecmemıssın hıc ben olsam amman bununla mı ugrasıcam derdım
Vazgeçemedim ya nasıl tutulduysam artık.. Allah'a dua ederdim yalvarırdım Allah'ım nolur beni sevsin birazcık da olsa beni sevsin nolur diye ağlardım, yalvarırdım.. Ay duygulandım

zor olmuş ama tam olmuş ya
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler sonra yine gelirim :)

degerını bılmelı cünkü sabreden zor bu zamanda..
Umarım biliyordur tatlım :) Sabrın sonu selamettir derler :)
yola getirdim desene sen suna:) olgunlaşmış senle
Getirdim sanırım.. Öncelikle sigarayı bıraktırdım.. Ama ne uğraşlarla, içmiyorum dediği halde içtiğini öğrendim yalanlarını yakaladım, üzerinde sigara buldum, çakmak buldum.. Uzun uğraşlar sonucu bıraktı çok şükür.. İçkiyi de baya azalttı o konuda tamamen bırak dememiştim ama her gün içerdi artık ayda yılda bir içiyor.. Zorla dersaneye gönderdim, ders çalıştırdım.. Özel derse gidiyorum derdi onu internet kafede oyun oynarken yakalardım Böyle güldüğüme bakmayın çok ağladım tabi böyle şeyler olduğunda.. Üniversitede iyi bir yer kazandı çok şükür :)

benımkıde ılk görüsmemızde elimı tutumu artık senı bırakmam benımsın demıstı cok begenmeme ragmen gıcık olmustum onun ne haddıne böyle konusuyor dıye ama sesımı cıkarmamıstım görüsmeye devam ettım cok yakısklı dıye ama sonra asırı ılgısenden boglmustum ayrılmak ıcın ugrastım

Ya sen asiktan da öte çok iyi bi kizsin biliyosun di mi

o kendine çok güveniyormus:) ama tavlamis sonunda çalmış gpnlunu oh

Senin sevgilinle ben aynı kafadayım sanırım :) Çünkü ben de ''senden başkasına yar olmam'' demiştim :)

Ya sen asiktan da öte çok iyi bi kizsin biliyosun di mi

Hımm öyle mi diyorsun.. :) Bilemiyorum ki tatlım çocuğun hayatını değiştirdim onun bir tarzı vardı, bir çevresi vardı, sorumsuz bir şekilde geçirmeyi hayal ettiği bir gelecek hayali vardı ben her şeyini değiştirdim.. Buna iyilik mi denir kötülük mü denir bilemiyorum.. Sağlığına faydam olmuştur :)

Benimkinin sınavları bitti gidecek yarın buluascas son kez. Neyseki yaz okulu var onun da burda mi alacak belli değil

Tabi ki iyilik bebeğim. Öyle insanlar pişman olmuştur hep sonradan. Annesine sor soylesin sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…