- 30 Mart 2012
- 4.565
- 8
-
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Tabi ki iyilik bebeğim. Öyle insanlar pişman olmuştur hep sonradan. Annesine sor soylesin sana:)
Benimki de gidecek yaz okulu için geri dönecek
Onun annesi beni öpsün başına koysun valla
eee kızlaaarr
Bende istemiyorum benim okulum yazın da devam ediyor çünküHiç istemiyorum gitmesini o gidiyor ben kalıyorum hep
eeeee:)eee kızlaaarr
Tanıştık taa ilişkinin ilk başlarında tanıştık.. Annesi beni kıskanıyormuş öyle söyledi sevgilim.. Sevgilim ailesine düşkün değildir bana düşkündür bu yüzden sanırm.. Ama o çocuğu o hale getiren onlar yani.. Şimdi ben düzene soktum çocuğu, onlar sefasını sürmek istiyorlar, ben onu bu hallere getirdim benden kıskanıyorlar :)Aynen bence de ya tanıştınız mi peki
Bende istemiyorum benim okulum yazın da devam ediyor çünkü
eeeee:)
Tanıştık taa ilişkinin ilk başlarında tanıştık.. Annesi beni kıskanıyormuş öyle söyledi sevgilim.. Sevgilim ailesine düşkün değildir bana düşkündür bu yüzden sanırm.. Ama o çocuğu o hale getiren onlar yani.. Şimdi ben düzene soktum çocuğu, onlar sefasını sürmek istiyorlar, ben onu bu hallere getirdim benden kıskanıyorlar :)
telefondaymm bebısss
Selam soyle sevdiğicegine:)
Aman sakin verme ellerine her zaman sana daha yakın olsun. Kıskanır tabi çok anlatmis seni demek ki:) benim okulum dahailk senem sonradan yazın da devam edecek bu sene rahatım. Bizim bolumde yaz okulu da yok zaten. Inşallah gelir ya hemencecik sevgilim
Hazırlıkta mısın?
anlatıp duruyor bırsyler bende mervoshun slmı var dedımm o kım yaa dıyor sonra devam konusuyor
Yok 1. Siniftayim canım
Aynı okulda mıyız acaba diye düşündüm de bir an..:)
Hahah ne konuşuyosunuz:)))) özel değilse tabisi
ayy sınır ettı benı
bizim burda hazırlık yok da aynı bölüm olabilire belki sizin yazin dersler stajla mi devam ediyor dersle mi burdan anlayabiliriz belki:)))