şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

anlatmak ıstermısın nasıl ettıgını

Tabi. Ben onu görür görmez ona aşık oldum Benim kankam bir metal gurubunun solistiyle çıkıyordu grup 4 erkekten oluşuyor, gruba ritm gitarist arıyorlarmış. Benim kanka tuttu kolumdan götürdü beni. Yapma etme dedim 4 erkeğin arasında ne işim var dedim dinlemedi. Neyse gittik 8 Şubat pazar günü stüdyoya.. Aşkımı gördüm Solo gitarist Gruba girdim tabi ama heyecandan hiçbir şey çalamıyorum filan.. Çünkü aşkım diyor bak burda şunu yapacaksınn burda bunu yapacaksın diye.. Ben salak salak hiçbir şey yapamıyorum Metalle de alakam yoktur Neyse ben grupta kaldım mecbur aşkımı görmek için Siyah giyinmeye, metal dinlemeye, kafa sallamaya filan başladım mecbur Ben hemen o gün aşkımın numarasını kankanın sevgilisinden aldım Bana bir leyler öğret bahanesiyle sürekli buluştum çocukla samimiyeti ilerlettim Sonra ona ilk açıldığımda aslında 02.03.2009 du.. 11 gün cevabını bekledim cvp vermeyince bir kafeye çağırdım onu.. işte 13.03.2009 da bana bir cevap ver ona göre yoluma devam edeceğim bana hayır dersen gruptan çıkacağım bu bana çok ağır gelir çünkü böyle beklemesi çok zor dedim.. Aşkım kalkalım dedi ben şok :şok: Nerdeyse ağlayacağım kafenin merdivenlerinden inerken.. Aşkım döndü bana bir sarıldı.. Utandım kıpkırmızı oldum.. Ağladım.. Öyle başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…