şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

ayy kıyamam yaa, cok hos amaa ınsallah hep böyle bahsedersın ondan

Off çok etkilendim okurken. Neyse ki duygularınla oynayacak biri değilmiş ya hem boyle olması seni ona daha cok bağlamıştır sahiplenmissindir bulmuşken hemen

Çok güzeldir şimdi kiz rahat rahat oh
Evet canım çok rahat oluyor böyle
kızlar sevgılılerınız ıle aynı memlektdenmısınız??
Biz aynı şehrilerde oturuyoruz, aynı şehirlerde okuyoruz. AmA okuduğumuz şehir, oturduğumuz şehirden farklı
ayy kıyamam yaa, cok hos amaa ınsallah hep böyle bahsedersın ondan
Çok zor bir çocuk.. Ona ilk seni seviyorum dediğimde ''sevilmek güzel şey tatlı bayan'' demişti ya çok gıcık bir insandı Ben de gurur filan dinlemedim hiç.. Ne cesaret :)

onun da seni seviyor olup kabul etmesi büyük şans senin için gerçekten

Iyiki seninle oynamamış ama gicikmis gerçekten:) ama oninla olmak zevklidir:)

Off çok etkilendim okurken. Neyse ki duygularınla oynayacak biri değilmiş ya hem boyle olması seni ona daha cok bağlamıştır sahiplenmissindir bulmuşken hemen

Duygularımla da oynadı ilk başlarda Ondan ayrılmam için çok uğraştı ama ne hikmetse ben ayrılmadım Sonra deli gibi aşık oldu bana öyle diyor kendisi yani ilk 6 ay ayrılmak için çok uğraştım senden dedi ama sonra sana deliler gibi aşık oldum dedi.. Biz ayrı dünyaların insanıymışız o yüzden ayrılmaya kalkmış hep Ben saf masum bir kız.. Daha bir erkek bana sarılınca utancından kıpkırmızı olan biz kız... O da metalci, serseri bir çocuktu işte

Duygularımla da oynadı ilk başlarda Ondan ayrılmam için çok uğraştı ama ne hikmetse ben ayrılmadım Sonra deli gibi aşık oldu bana öyle diyor kendisi yani ilk 6 ay ayrılmak için çok uğraştım senden dedi ama sonra sana deliler gibi aşık oldum dedi.. Biz ayrı dünyaların insanıymışız o yüzden ayrılmaya kalkmış hep Ben saf masum bir kız.. Daha bir erkek bana sarılınca utancından kıpkırmızı olan biz kız... O da metalci, serseri bir çocuktu işte

tatlı bayan baya espırılı bırıne de benzıyor

Yaaa ne demezsin :):) Biz birbirimize aylarr sonra hayatım, aşkım filan dedik.. Benim ona diyesim vardı ama onun demesini bekledim.. Ben ona iki üç kere seni seviyorum dedim sonra Onun seni seviyorum demesini bekledim baya.. oy oyy çok uğraştırmış bu uşak beni.. :)

ama sende vazgecmemıssın hıc ben olsam amman bununla mı ugrasıcam derdım

Onunla olmak çok zor. Ona da dedim ''seninle olmak çok zor'' diye.. O da ''zor olan güzeldir'' demişti.. Emek verdim baya ben bu ilişkiye, onu tavladım da aşık ettim de serseriliği bıraktı da ohoooo 3 yıl geçmiş yanii.. :) 13.03.2009 da bana sarılarak bir şans vermişti, ben de bunu değerlendirdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…