- 1 Mart 2012
- 939
- 4
-
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
Ayy daha cok az olmuş :)) gerçi beninki daha gitmedi bilebende geldim aranıza. suan askerde yarimmm 9 gün oluyo gideli. nişanlıyız gelincede dügün düşünüyoruz ama gelmesi seneye 8 ayın sonunu bulur sonbahar dügünü istemiyorum :) yaz gelini olcam anlıcanız çooook var dahanasıl geçcekse artık.
Şu an evlenmeyi istememem onunla olmak istemediğim anlamına gelmez ki.
O geçen yıl mezun oldu,şu an bi işi yok,sınava hazırlanıyor.
Ben de önümüzdeki yıl mezun oluyorum,yani henüz benim de bi işim yok.
Daha askerliğini yapmadı.
Yani bu şartlar altında ailelere bağımlı yaşayacağız ve biz de bunu istemiyoruz doğal olarak.
3-5 yıl sonra olsun,her şey bizim istediğimiz gibi olsun.
Ayy daha cok az olmuş :)) gerçi beninki daha gitmedi bile( Allah kavuştursun canım bence de yazın evlen:)
en son 54 le atadı ama bu sene puanlar epey yükeselebilir bizim bölümü sınıf öğrtmliğine aktardılar
aminn canım. daha kokusu bile üstümden gitmedi, tenimden gitmedi.. yaz gelini olmak istiyorum ama bi tarafımda artık onunla uyu, onunla uyan diyodünya 3 günlük dimi ama
banamı dedin merveee acaba :) üstümemi alındım yoksa
Amaaaan kismetimizde ne zamansa o zaman olur:))
evet dogru söylüyosun
Sana dedin kız sana:))
Ben soğudum öğretmenlikten.
Memurluğa uğraşıyorum.
Sen okul is ne yapuyosun canım
Ayy tatlım yanlis anladin öyle demek istemedim:))
nebilim bende başkasına falan demişsindir dedim :) ben okuyorum öyle nebilim pek yazamıyorum acıkcası bir lafa bir kargaşaya girmek iistemeğim için mi neden bilmem cekingen insanım ben
ayrıca konuyla ilgilide yazim sevdigimle ne yazkki dün itibariyle ayrıldık gecici bir süreliğine allah nasip ederse inşallah tekrar bir araya gelicez
Kusura bakma sıkıntılıyım da bu ara.
açık ögretim okuyorm canım onun dışında evdeyim.
Hayirdie sınavdan başka bi sorun mu var canım
Kargaşa çok kız sohbet ediyoruz. Aa neden ayrıldınız(
Geçmiş olsun neyi varmış