şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

Ayy daha cok az olmuş :)) gerçi beninki daha gitmedi bile ( Allah kavuştursun canım bence de yazın evlen:)

Ayy tatlım yanlis anladin öyle demek istemedim:))

Ayy daha cok az olmuş :)) gerçi beninki daha gitmedi bile ( Allah kavuştursun canım bence de yazın evlen:)

aminn canım. daha kokusu bile üstümden gitmedi, tenimden gitmedi.. yaz gelini olmak istiyorum ama bi tarafımda artık onunla uyu, onunla uyan diyo dünya 3 günlük dimi ama

Sana dedin kız sana:))

nebilim bende başkasına falan demişsindir dedim :) ben okuyorum öyle nebilim pek yazamıyorum acıkcası bir lafa bir kargaşaya girmek iistemeğim için mi neden bilmem cekingen insanım ben
ayrıca konuyla ilgilide yazim sevdigimle ne yazkki dün itibariyle ayrıldık gecici bir süreliğine allah nasip ederse inşallah tekrar bir araya gelicez

Kargaşa çok kız sohbet ediyoruz. Aa neden ayrıldınız(

Kargaşa çok kız sohbet ediyoruz. Aa neden ayrıldınız(

psikolojik sorunları var biraz iyi değil bana dün laf söyledi canm lafı cok agrıma gitti oyüzden bitti nedediğini bilmiyor dengesiz biraz cok iyidir kendisi ama biraz adam olması şart pişman oldu bile söylediklerinden gece mesaj attı ama sürünsün köpek doktora gidicek yardım alması şart kendini bi kazansın sonra da beni kazanmak için uğrascak kolay kolay affetmicem onu azcık sürünmesi şart oldu bizimki baya karışık uzun mervecim de sana özet gectim ayrılma sebebimizi olurda yeniden biraraya gelirsek evlenmemize 2 sene yada 3 sene var bizim allah nasip ederse eger cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…