şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum bu sene 4. sınıfa geçtim sevgilim de hukuk okuyor ayrı şehirlerdeyiz ve o okulu uzattı daha askerlik de var yani tarih belli değil :))

Bizdekiler de aynı şeyler önce onun okulu bitecek askerlik yapacak ise başlayacak sonra ben okulu bitircem evlences inşallah:)) asker yolu gözlemek nasıldır acaba:KK43:(

Bizdekiler de aynı şeyler önce onun okulu bitecek askerlik yapacak ise başlayacak sonra ben okulu bitircem evlences inşallah:)) asker yolu gözlemek nasıldır acaba:KK43:(

asker yolu gözlemek nasıl bir şey bilmem ama uzak şehirlerde olmak çok zor :KK43: onu çok özlüyorum zaman bir an önce geçsin kpssyle yanına atanayım istiyorum :KK43:

asker yolu gözlemek nasıl bir şey bilmem ama uzak şehirlerde olmak çok zor :KK43: onu çok özlüyorum zaman bir an önce geçsin kpssyle yanına atanayım istiyorum :KK43:

Off ya :KK43:( benimkinin de seneye son senesi. Dönem uzatmazsa mezun olup gidecek o kadar alistim ki ona simdi yaz icin kısa süreliğine bile zor gönderdim:KK43:( o zaman napcam bilmiyorum hem gidecek hem de askere gidecek çifte zorluk:KK43:( inşallah atanirsin yanına canim benim

Off ya :KK43:( benimkinin de seneye son senesi. Dönem uzatmazsa mezun olup gidecek o kadar alistim ki ona simdi yaz icin kısa süreliğine bile zor gönderdim:KK43:( o zaman napcam bilmiyorum hem gidecek hem de askere gidecek çifte zorluk:KK43:( inşallah atanirsin yanına canim benim

inşallah canım :) seneye okul bittikten sonra nişan falan yapabilme durumunuz var mı peki ya da daha sonra mı düşünüyorsunuz :)

zaman çabuk geçsin istiyorum :) hoş bu sene çabuk geçecek gibi kpss sitresi falan atanacak mıyım bir de staj bilimsel araştırma falan var yaz bitince zor bir sene beni bekliyor :)

Şu an evlenmeyi istememem onunla olmak istemediğim anlamına gelmez ki.

O geçen yıl mezun oldu,şu an bi işi yok,sınava hazırlanıyor.

Ben de önümüzdeki yıl mezun oluyorum,yani henüz benim de bi işim yok.

Daha askerliğini yapmadı.:KK30:

Yani bu şartlar altında ailelere bağımlı yaşayacağız ve biz de bunu istemiyoruz doğal olarak.

3-5 yıl sonra olsun,her şey bizim istediğimiz gibi olsun.:nazar:

bende geldim aranıza. suan askerde yarimmm 9 gün oluyo gideli. nişanlıyız gelincede dügün düşünüyoruz ama gelmesi seneye 8 ayın sonunu bulur sonbahar dügünü istemiyorum :) yaz gelini olcam anlıcanız çooook var daha :KK24: nasıl geçcekse artık.

X