- 29 Nisan 2012
- 509
- 38
-
- Konu Sahibi mmmerrrvvve
ben de geldim :)
Hosgeldiiiin:) Napiyon sevgilin nasıl sen nasılsın ilişkiniz nasıl:))
ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum bu sene 4. sınıfa geçtim sevgilim de hukuk okuyor ayrı şehirlerdeyiz ve o okulu uzattı daha askerlik de var yani tarih belli değil :))
Bizdekiler de aynı şeyler önce onun okulu bitecek askerlik yapacak ise başlayacak sonra ben okulu bitircem evlences inşallah:)) asker yolu gözlemek nasıldır acaba(
asker yolu gözlemek nasıl bir şey bilmem ama uzak şehirlerde olmak çok zoronu çok özlüyorum zaman bir an önce geçsin kpssyle yanına atanayım istiyorum
Off ya( benimkinin de seneye son senesi. Dönem uzatmazsa mezun olup gidecek o kadar alistim ki ona simdi yaz icin kısa süreliğine bile zor gönderdim ( o zaman napcam bilmiyorum hem gidecek hem de askere gidecek çifte zorluk ( inşallah atanirsin yanına canim benim
inşallah canım :) seneye okul bittikten sonra nişan falan yapabilme durumunuz var mı peki ya da daha sonra mı düşünüyorsunuz :)
Bilmem,istemiyorum işte.
zaman çabuk geçsin istiyorum :) hoş bu sene çabuk geçecek gibi kpss sitresi falan atanacak mıyım bir de staj bilimsel araştırma falan var yaz bitince zor bir sene beni bekliyor :)
Ceyliiiin okuyup kaciyosun sende yazsana:))
Sizden az puan istemiyolar mi atanırken canım. 40 falan
Ne kadar yükselebilir ki ?
Türkçe gibi 89'u bulamaz herhalde.
canım hiç belli olmaz bn daha seneye gircem sınava :) bizim ülkemiz böyle malesef ben ünive ilk başladığımda 30larla atanıyorduk:)