şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum bu sene 4. sınıfa geçtim sevgilim de hukuk okuyor ayrı şehirlerdeyiz ve o okulu uzattı daha askerlik de var yani tarih belli değil :))

Bizdekiler de aynı şeyler önce onun okulu bitecek askerlik yapacak ise başlayacak sonra ben okulu bitircem evlences inşallah:)) asker yolu gözlemek nasıldır acaba(

Bizdekiler de aynı şeyler önce onun okulu bitecek askerlik yapacak ise başlayacak sonra ben okulu bitircem evlences inşallah:)) asker yolu gözlemek nasıldır acaba(

asker yolu gözlemek nasıl bir şey bilmem ama uzak şehirlerde olmak çok zor onu çok özlüyorum zaman bir an önce geçsin kpssyle yanına atanayım istiyorum

asker yolu gözlemek nasıl bir şey bilmem ama uzak şehirlerde olmak çok zor onu çok özlüyorum zaman bir an önce geçsin kpssyle yanına atanayım istiyorum

Off ya ( benimkinin de seneye son senesi. Dönem uzatmazsa mezun olup gidecek o kadar alistim ki ona simdi yaz icin kısa süreliğine bile zor gönderdim( o zaman napcam bilmiyorum hem gidecek hem de askere gidecek çifte zorluk( inşallah atanirsin yanına canim benim

inşallah canım :) seneye okul bittikten sonra nişan falan yapabilme durumunuz var mı peki ya da daha sonra mı düşünüyorsunuz :)

zaman çabuk geçsin istiyorum :) hoş bu sene çabuk geçecek gibi kpss sitresi falan atanacak mıyım bir de staj bilimsel araştırma falan var yaz bitince zor bir sene beni bekliyor :)

Şu an evlenmeyi istememem onunla olmak istemediğim anlamına gelmez ki.

O geçen yıl mezun oldu,şu an bi işi yok,sınava hazırlanıyor.

Ben de önümüzdeki yıl mezun oluyorum,yani henüz benim de bi işim yok.

Daha askerliğini yapmadı.

Yani bu şartlar altında ailelere bağımlı yaşayacağız ve biz de bunu istemiyoruz doğal olarak.

3-5 yıl sonra olsun,her şey bizim istediğimiz gibi olsun.

bende geldim aranıza. suan askerde yarimmm 9 gün oluyo gideli. nişanlıyız gelincede dügün düşünüyoruz ama gelmesi seneye 8 ayın sonunu bulur sonbahar dügünü istemiyorum :) yaz gelini olcam anlıcanız çooook var daha nasıl geçcekse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…