şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

Canım ayrilacaksan bile keske duzeldikten sonra ayrilsaydin. benim de zor bi donemim vardı depresyona girmiştim ama sevgilim elimden tutup hastaneye götürdü randevularimi bile o aldi herşeyimi anlatırdım dinlerdi ona kiyamayip ayrılmak istediğimde bile asla bırakmadı onun sayesinde iyilestim o dönem beni.biraksaydi intihar bile ederdim(

canım o türlü o akıllanmazdı onun içinde beni kaybetme korkusu yoktu hic ona okadar güven vermişimki adam korkmuyordu kaybetmekden falan ben onlara gittiğimde şakalaşıyorduk öyle o bana dedi sen yazın hicbiyere gidemezsin falan dedi bendee kesss konuşma falan dedim ama gülerek söyledim ablası kuzeni falan gülüştük öyle oda dedi kim cagırdı bunu ya dedi okadar moralim bozuldu agrıma gttiki o lafı yüzüne bile bakmadım hic annesi falan ne diyosun sen dediler ona cok ayıp yaptı işte o yüzden ama dün akşam dedi eger kabul edersen seninde desteğinle düzelicem falan dedi sonrada cevap gelmedi gece uyuya kaldı sanırım bugunde dönmedi hic pişman yaptıgından ama daha da cok pişman olsun o istesin ben götürürüm onu hastaneye ama asla yüz vermicem

Canım çok my kıskanç ve takıntılı biri. Eğer oyleeyse daha donme bnce benim eski sevgilim öyleydi ne yaptiysam degismedi degmez o zaman uğraştığına. Ben psikojik sorun deyince farkli anladım. Onunla biraz zor işin senin. Erkekleri degistirmek kolay degil

yok takıntılı değildir ama kıskancdır bide ailesiyle ilgili sorunları var yalnız büyüdü o yalnızlık var o yüzden canm yardım alcak

Takıntı ve kıskançlık aynı kapıya cikiyo canım kıskanlik abartilinca takıntı oluyor en ufak biseyi abartoyolar

takılıp kalmaz öyle herseye beni kıskanır sadece şuan bilmiyorum cnm aynımı değilmi gözüm hep telefonda ne zaman aricak acaba diye bekliyorum akşamki mesajıma dönmedi henüz

takılıp kalmaz öyle herseye beni kıskanır sadece şuan bilmiyorum cnm aynımı değilmi gözüm hep telefonda ne zaman aricak acaba diye bekliyorum akşamki mesajıma dönmedi henüz

Çok zor birine benziyor canım degistirmen zaman alacak. Konuşmak istiyosan diyeceğini bişey varsa sen mesaj at bence

Çok zor birine benziyor canım degistirmen zaman alacak. Konuşmak istiyosan diyeceğini bişey varsa sen mesaj at bence

canım doktor yardımı alması gerek ben sadece ona destekci olabilirim yanında olarak doktordan yardım almazsa değişmez hic o mesaj atmak istiyorum aslında cok seviyorum onu ondan uzakta yapamıyorum ama yapmam gerek ilşkimiz ,için tutmalıyım kendimi acı ceksemde tutmamam gerek kendimi ama nekadar dayanırım sabrederim buna bilmiyorum offf

Canım o atar gene şu an onu düşünme yani mesaj atıp konuşmaya takma onu nasıl degistircegni doktora gitmeye nasıl ikna edeceğini dusun

Canım o atar gene şu an onu düşünme yani mesaj atıp konuşmaya takma onu nasıl degistircegni doktora gitmeye nasıl ikna edeceğini dusun

yok canım bana söylediği laftan dolayı cok pişman annesine anne beni doktora götür ben elimdekinin kıymetini bilmiyorum mutlu olamıyorum demiş gitcek doktora gece mesajdada bana yazmış zaten eger kabul edersen seninde desteğinle düzelicem zmanla seni kırmak üzmek kaybetmek istemiyorum falan yazmış sonra ben cevap yazmıştım cevap atmadı gece 4 de uyuya kaldı herhalde gece bugünde dönmedi bana bakalım ne zman döncek bende dedim önce kendini kazan sonra doktora git eger beni istiyorsan hayatında benide kazanmak için ugraşmalısın dedim canm son mesajımda ama cevap atmadı ne zaman atcak bakalım

Ustune gitma bakalım şimdilik. Zoe bi dönemde belli. Annesi nasil biri peki

Ustune gitma bakalım şimdilik. Zoe bi dönemde belli. Annesi nasil biri peki

annesi dünya tatlısı bir insan ya kendi annem gibi cok seviyorum onuda cok iyidir dün ayrıldıgımızda ben aglıyordum ablasınla baska odada geldi sarıldı bana sen bizimsin artık üzülme kızım ayrılmazsınız siz seni vermeyiz biz kimseye dedi konuşmuş oğlunla onu söyledi cok pişmanım anne dedi bana yüzüne bakamıyor senin dedi üzülme canım kzım benim ağlama falan dedi saçlarımı okşadı öptü falan cok iyi bir insandr annesi aileside öyle kendiside cok iyidir ama hep ailesi hep ondan uzakta yaşadı o tek başına büyüdü sayılır o yüzden dengesiz oldu biraz

Ay canım benim ya gerçekten tatlı kadınmış. Neden uzakta yaşadı ki ailesinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…