şu an sevgilisi olan ilerki yılların gelinleri:)))

evet bindallığım gelinliğim falan hepsi hazır ufak tefek şeyler kaldı. :) nikahtada trabzon forması giycez beraber şahitlerde aynı şekilde :) buketimide bordo mavi yaptırıyorum :) değişik olsun istedim :)

trabzon ne alaka? memleketınız mı? cıddı mısın nıkahında forma mı gıyeceksın

Esmerimsin nasilsa aileler bilmiyor mu bence direk nisan yapın canım söz saçma geliyo bana hem kac sene olmus ne aile arasi:) herkes duysunnnnn:)))

Üniversite ikinci sınıfa yeni başlamıştım geçen yıl.Birinci sınıfta oda arkadaşım olan X isimli bir arkadaşın sınıfından bir çocuk evleniyordu.Arkadaşım sınıftaki en yakın arkadaşı o gün olmadığı için gitmeyecekti düğüne,ama ben ''Olur mu öyle şey ne kadar ayıp''dedim.O da ''Yalnız gitmek istemiyorum dedi.''Ben de onunla gidebileceğimi söyleyince çok sevindi ve gittik.

Kimseyi tanımıyordum.Sessizce oturdum kızların masasında,havadan sudan falan sohbet ettik.Bi ara bütün kızlar oyuna kalktı ama ben kalkmadım.Hem oynamayı hiç sevmem,hem de tanımadığım etmediğim yer,hem de oynamayı beceremem.Velhasıl kelam oturdum işte,oynamadım.

Meğersem sözlüm ilk orda görmüş beni.Kim bu diye sormuş soruşturmuş ama tanıyan çıkmamış erkeklerden,arkadaşıma da sormaya utanmış.

Gel zaman git zaman...Dört ay geçti. Düğüne birlikte gittiğim arkadaşımın tiyatrosu vardı,sözlüm de onun sınıfındaydı. Arkadaşımı izlemeye gittim.Nerden bileyim hayatımın aşkını orada bulacağımı.İlk defa orada gördüm onu,içim kıpır kıpır oldu.Adını da orada öğrendim sahneye çağrılırken.Ama ağzımı açıp kimseye bir şey demedim.Kimseyi aracı etmek istemedim.Olacağı varsa olur dedim,sabrettim bekledim.

Son sınıftaydı.Alttan dersi varmış,not arıyormuş.En yakın arkadaşım facede oyun oynarken karşılaşmış onunla.Tabi o ne arkadaşımı biliyor ne beni,tek derdi not. Arkadaş hemen bana haber verdi böyle böyle diye.Ben de tamam okul açılsın bakarız falan dedim geçiştirdim.

Üniversite okuduğum şehre yarıyıl tatilinden dönmüştüm.Ben de bi gireyim şu face deki oyuna dedim.Girdim baktım.Orda. Cesaretimi topladım girdim oyuna. Havadan sudan muhabbet açtık,konuşuyoruz.Ne oldu nasıl oldu muhabbet o çocuğun düğününe geldiğimi öğrendi yani o gün hoşlandığı kızın ben olduğumu anladı.

Üç beş gün geçti.Birbirimize boş değiliz.Baktım itiraf edemiyor.Ben de topladım cesaretimi ve söyledim...

Sonuç : Beraberiz,mutluyuz.

Allah daha mutlu etsin canım:) iyi ki o arada biribi bulmamış seninki 4 ay az degil ama kismette varmış demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…