Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

İnsanlara fazla güven vermemek gerek diye düşünüyorum.

Çok yakınlık gösterdiğim komşum işim düştü de bugün hasta olduğumdan okuyamadığım Meryem Suresini okur musun dedim de ooo bir sürü iş çıkardı halbuki ben hatrım var die düşünüyordum insan gece olsun okur ben olsam okurdum ama neyse bakalım şunu yine tekrardan öğrendim insanlara verdikçe iyisin o kadar yoksa ne hatır var ne gönül işi istisnalar var ama istisnalar kaideyi bozmuyor kendi halinde yaşayacakmışsın bu devirde iyiliği de kendine yapacaksın önce iyice soğudum insanlardan ya ...

Bugün eşimle dışarı çıkma günümüz ama dışarıda fırtına ve yağmur var.. Acaba çıksam mı çıkmasam mı diye düşünüyorum

Şu havada düğüne gitmek zorunda olduğum için hiç mutlu değilim

Siz de gitmemeyi düşünün, gitmeme planları düşünün

Valla eşimin halasının düğünü olduğu için gitmeme şansım hiç yok Hemde hazırlandım artık ama biri düün iptal oldu gitmiyoruz dese en çok sevinen ben olurum herhalde :)

Valla eşimin halasının düğünü olduğu için gitmeme şansım hiç yok Hemde hazırlandım artık ama biri düün iptal oldu gitmiyoruz dese en çok sevinen ben olurum herhalde :)
Havadan dolayı düğün iptal olsaydı kışın yapmazlardı herhalde :))
Allah kolaylık versin size, bugün de çabuk geçer deyip çıkıverin, sıkmayın canınızı :)

Kendimi çok anlattım. Fazla döküldüm..
Durmalıyım...
Ben karşılıklı anlaşalım insanlarla diye yaparım ama insanlar kullanır bunu sok kafana artık vind.
Ders almak istemiyorum artık bu konuda, kırılmak istemiyorum.

ders çalışıyorum offf öğrencilik bitmedi

Bu ay hamile kalmış olmayı bebisim gelecek mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…