• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

Evet.. değişimi hissediyorsun.
İki durumun bir olması garip bir şey ama.
tüm zıtlıkları içinde barındırıyorsun canım büyüdükçe de en çok sabrı öğreniyorsun ben öyle hissediyorum

evet her insan olgunlaşmanın tadına varamaz herkes yaş olur ama bazıları ham kalır..

Evet. Bazen de içinden geleni düşünmeden tüm iyi niyetinle yapmak isteğini bastırmak zorunda kalıyorsun zarar gördüğün için, aslında iyi ama özünü bastırıyorsun, üzülmemek için, anlaşılmıyorlar diye.. bu durumlarda üzülüyorum o süreçlerde, bırakmak kopmak istemiyorum. Ama oluyor bir gün bir şekilde.

var bir derdim ama derdimin dermanı da kendim

Kırdığım potları.
Bazen içimden geleni düşünmeden olduğu gibi söylediğim için yaşadığım sıkıntıyı.
Saçma dürüstlüğümü.
Bu işin iyi olup olamayacağını:KK43:

kpss için çalışmalarım yetişir mi?

konuları nasıl bitireceğimi düşünüyorum

bir an önce sabah olmasını eşim nöbette ben de ayaktayım mecbur ders çalışıyoruz ahh ahh kpss kpss başımın belası

bu sıralar buralar da sessiz bayağı

ver fırınanın tekrarını izledim acıktım ya

Zorluk.. İnsanlar sıkıntı...
Ve zorunda olduğum için yaşıyorum işte.
Öyle düşünme kimsenin hayatı kolay değil bazen kolaydır hayat bazen zorlar bazen neşe bazen hüzün hayat bu zaten o sözünle isyan ediyorsun sakın böyle sözlerden canım herkes farklı karakterler herkesin sınavı başka zaten bu sınav olmasaydı ALLAH'IN karşısında derecelerimiz nasıl belli olacak?
İstese RAB bizi cennetinde yaşatırdı o zaman biz şımarırdık ve hiç bir kulluk göstermeden sabır sıkıntı çekmeden mutluluğun tadından bile belki tad almaz olurduk bilinmezleri bilemeyiz ama bildiklerimizden diyeyim...Adem (a.s) ve Havva annemiz yasak meyveyi yiyip cennetten atıldıktan sonra ne sıkıntı ve pişmanlık yapamışlar sonra sabrederek yeniden cenneti hak etmişler .
Zorluk olmadan sıkıntı çekmeden emin ol mutluluktan alacağın tadı alamazsın dua ve sabır insana en büyük yardımcıdır. Böyle sözler isyandır ve seni daha çok depresif yapar ve olumsuzlukları daha çok çekersin ne kadar olumlu ve umutlu olursan ALLAH o kadar yardımcın olacaktır.

Öyle düşünme kimsenin hayatı kolay değil bazen kolaydır hayat bazen zorlar bazen neşe bazen hüzün hayat bu zaten o sözünle isyan ediyorsun sakın böyle sözlerden canım herkes farklı karakterler herkesin sınavı başka zaten bu sınav olmasaydı ALLAH'IN karşısında derecelerimiz nasıl belli olacak?
İstese RAB bizi cennetinde yaşatırdı o zaman biz şımarırdık ve hiç bir kulluk göstermeden sabır sıkıntı çekmeden mutluluğun tadından bile belki tad almaz olurduk bilinmezleri bilemeyiz ama bildiklerimizden diyeyim...Adem (a.s) ve Havva annemiz yasak meyveyi yiyip cennetten atıldıktan sonra ne sıkıntı ve pişmanlık yapamışlar sonra sabrederek yeniden cenneti hak etmişler .
Zorluk olmadan sıkıntı çekmeden emin ol mutluluktan alacağın tadı alamazsın dua ve sabır insana en büyük yardımcıdır. Böyle sözler isyandır ve seni daha çok depresif yapar ve olumsuzlukları daha çok çekersin ne kadar olumlu ve umutlu olursan ALLAH o kadar yardımcın olacaktır.

Bunları biliyorum evet..
Ama yine de işin özünde sevmiyorum bu hayatı...
Yarın yine gülerim yaşarım mecbur, mutlu da olurum.. Ama işin derininde yine sevmeyeceğim...

Bunları biliyorum evet..
Ama yine de işin özünde sevmiyorum bu hayatı...
Yarın yine gülerim yaşarım mecbur, mutlu da olurum.. Ama işin derininde yine sevmeyeceğim...
hımmm o zaman ne diyim canım dencek çok bir şey yok böyle düşünüyorsan

Back
X