- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.573
- 248
çok sinirliyim saf kardeşime lafımı dinletemiyorum sinir etti beni vallaha yaşlandırdı ya kafası odun
bakıyorum bana msj attın mı gelmedi ama senden bana msjaaynaa özel mesajlarına bakıyor musun?
bakıyorum bana msj attın mı gelmedi ama senden bana msj
kaç tane attıııım
hatta buraya yazmadan önce yine attım
ben de doktora gittim ne eşim de ne ben de sorun çıkmadı klomen verdi ama tüplerine de bakalım dedi eğer yine hamiş kalmazsan dedi doktora gitmekten sıkıldımMidem kaziniyo bi kalkip birseyler atsam agzima diye dusunuyorum yarim saatdi bu dusunce icindeyim kalkamiyorum
İnsaAllah en hayirli vakitde hamile kalirsin hamilelerin duasi kabul olur derler en kisa vakitde Rabbim mucizeni sana gonderirben de doktora gittim ne eşim de ne ben de sorun çıkmadı klomen verdi ama tüplerine de bakalım dedi eğer yine hamiş kalmazsan dedi doktora gitmekten sıkıldım
ay çok sağol kuzum ALLAH razı olsun duaya ihtiyacım var vallaha muayene oldum sorun yok eşimde de yok bugün doktora gittim sorun yok ama rahim rötgeni geçtirelim bir o kalmış dedi ben de klomene başlasak artık dedim o da tamam olmazsa röntgeni de çektirmen gerek dedi annem de kendinle çok oynatma sorun yok işte stresten olmuyor diyor bakalım klomen bende işe yarayacak mı çoğu hamile kalmış hayırlısı sağlıklısı diyorum işte canımİnsaAllah en hayirli vakitde hamile kalirsin hamilelerin duasi kabul olur derler en kisa vakitde Rabbim mucizeni sana gonderir
evet bazen insan ne yemek yapacağına karar veremiyorYemek yapmaliyim ama ne dusunmek yapmakdan daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?