Şu An Ne Düşünüyorsunuz_?

Ortada bir iyi var da kim bilemedim ben.
Allah'ım sen korktuğumdan emin kıl ve kendimi korumamı sağla.

BDV konuları galiba psikolojimi bozdu
Ne düşündüğümün farkına varamıyorum

Midem kaziniyo bi kalkip birseyler atsam agzima diye dusunuyorum yarim saatdi bu dusunce icindeyim kalkamiyorum

Midem kaziniyo bi kalkip birseyler atsam agzima diye dusunuyorum yarim saatdi bu dusunce icindeyim kalkamiyorum
ben de doktora gittim ne eşim de ne ben de sorun çıkmadı klomen verdi ama tüplerine de bakalım dedi eğer yine hamiş kalmazsan dedi doktora gitmekten sıkıldım

ben de doktora gittim ne eşim de ne ben de sorun çıkmadı klomen verdi ama tüplerine de bakalım dedi eğer yine hamiş kalmazsan dedi doktora gitmekten sıkıldım
İnsaAllah en hayirli vakitde hamile kalirsin hamilelerin duasi kabul olur derler en kisa vakitde Rabbim mucizeni sana gonderir

İnsaAllah en hayirli vakitde hamile kalirsin hamilelerin duasi kabul olur derler en kisa vakitde Rabbim mucizeni sana gonderir
ay çok sağol kuzum ALLAH razı olsun duaya ihtiyacım var vallaha muayene oldum sorun yok eşimde de yok bugün doktora gittim sorun yok ama rahim rötgeni geçtirelim bir o kalmış dedi ben de klomene başlasak artık dedim o da tamam olmazsa röntgeni de çektirmen gerek dedi annem de kendinle çok oynatma sorun yok işte stresten olmuyor diyor bakalım klomen bende işe yarayacak mı çoğu hamile kalmış hayırlısı sağlıklısı diyorum işte canım

daha çok ders çalışmalıyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evleneceksen gel programdakilere gülüyorum :) bunlar zor evlenir ya

çok yoruldum çay demlesem mi demlemesem mi

Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun hayırlısıyla seneye anneler gününde ben de anne olmuş olurum inş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…