Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İç huzurum artık en kalın kırmızı çizgim. İhlal edenin vay haline...

Eşitlik adı altında erkeklerin pohpohlanmasından nefret ediyorum. Tüm sorumluluklarını kadınların üstüne yıktılar. Gerçeği yalnız ben mi görebiliyorum......

Eşimle bu kadar kalabalık içinde tartışmak ve tatil planı yapamamamızın acısını çıkarmak. Filmlerde oluyor ya zihninde canlandırıp yapmıyorlar. Aynı Öyleyim. Çok sinirliyim

Annemde yaşlandı be. Daha dün saçı kurdelalı çocuktum. Anam gencecik kadındı. Ben onun yaşına vardım o ömründen yaş aldı. Hayat bomboş.

Ne çok isterim bu evden taşınmayı. Sıfırdan başlamayı. Annemin bağlılığını bazen anlıyorum bazen anlamıyorum, hiç güzel şeyler olmadı bu evde bence, hava değişimi istiyorum. Ya da ben gideyim bir şekilde bilmiyorum. Çok sıkıldım. Belki gereken tadilatlar olsa, ev yenilense ki çooook şey var yapılması gereken toparlanır bu hava, bilmiyorum. Bir rüya görmüştüm taşınmayla ilgili, belki olur... Taşınsak da yenilenmesi gereken şeyler olacak ama en azından bazı şeyler hazır olabilir. Bir de bazen gerçekten doğru adımlar atmıyor gibiler...

İnanamıyorum kendime bazen. Hayır, ben bu kadar zayıf değilim ama bazı şeyleri sindiremiyorum işte. Çok gereksizdi bu son olay. Bir daha bu işlere kalkışmayacağım. Yapılacak onca şey varken de buna takılmayacağım.

Bye!

Yaaa oyun bölümünü unutmuşum ben buranın 2013 te oynamıştım en son eyttt be zalımsın zaman ne güzel dostluklar edinmiştim burdan sağolsun kk gece gece yüzüm güldü oyun bölümü sayesinde kafa dağıtıyo en azından

Galiba insanları takmayı bırakıyorum... Sanırım... Öyle gibi... Eskisi gibi değil. Ama ruh halleri bana yansıyor hala, yine de daha az gibi.
Değişsin bir şeyler... Hadi inşallah.

Keşke uzun uzun yazıya dökebilsem hislerimi, düşüncelerimi, o yeterlilikte hissetsem kendimi...

Güneş alerjisi, sıcaktan bunaldığım için çıkan sivilce ve egzamalar.. Öff.

Ramazan geldi ve gidiyor ne kadar da hızlı geçti geçen sene bambaşka bi şekildeydim bu sene çok daha başka çok şükür diyorum geçen bir sene içinde insan değişiyor yaşadıkları değiştiriyor belkide seneye nerde nasıl geçecek hayırlısı Rabbimden bakalım

Neden kötüler hep mutlu ,neden kötüler hep uzun yaşıyor neden kötülerin ayağına taş bile degmezken kah kah kah istedikleri gibi yaşarken iyiler hep üzgün ..
Kötülere gelsin sıra biraz da yaptıklarının bedellerini odesinler bu dünyada da

Hiç sosyalleşme, sohbet, muhabbet havamda değilim, nereden çıktı ki şimdi bu.

Enerjim çekilmiş gibi Bir de diğer dizim de ağrıyor, umarım geçer bir de onunla uğraşmak istemiyorum...

Gitmek.. Nereye olduğu önemli değil sadece şuan hayatımdaki tüm insanlardan uzağa gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…