Bu his normal mi ?

Aslında bu yaptığınız biraz manipülasyona giriyor. Eşiniz ben istediğim gibi gezeyim sen evde otur demiyor ki hatta bebeğe bakıp sizin de çıkmanızı istiyor. Hatta kendiniz demiştiniz ben çıktım dışarı salak salak dolaştım geldim diye. İstiyorsunuz ki sürekli eşimle olalım ama bu doğru bir ilişki şekli değil. Eşiniz de tek dolaşmak istiyor diye acaba kaderimde 2. evlilik mi var vs diyerek kendinizi soğurarak ders vermeye çalışıyorsunuz. Yani ya sürekli birlikte olalım ya da ben uzağım senden der gibi. Sağlıklı bakmıyorsunuz hiç. Fazla evcimensiniz.

Haa şu boya ustasının falında kaderimde 2.evlilik mi var diyen kişisiniz.:KK16:
Uçlardan kaçının. Sevmek güzel şey ama öncelik kendiniz olsun.
Eskiler,erkeğin iki çanağı varsa birini kıracaksın der.
Orta yol iyidir. Eğer evliliğin bitmesini istemiyorsanız terapiste iyi kulak verin derim.

Daha geçen hafta burada konuşurken çalışmadığını söylemiştin. Şimdi ise gidiyorum diyorsun. Terapi randevusu almıştın, şimdi terapilerde böyle şeyler konuşuyoruz diyorsun. Biraz çelişkili değil mi sence de😐

Kızlar yaklaşık 2 aya yakındır eşimle sorunlarımız var terapiye gidiyoruz iyi geçiyor açıkça konuşuyoruz en azından bir uzman önünde ikimizde derdimizi anlatabiliyoruz . Sorunları konuşmak çözüm aramak uzman desteği ile günlük hayatta sorunların önüne gerçek hepsi güzel şeyler ama ben ciddi anlamda soğudum eşimden. Ben ki esim kapıdan girince koşup sarılan insan suan evde bile görmek istemiyorum onu . Bana çok yapışkan olduğumu onu rahat bırakmadığımı falan söyledikten sonra yani yaklaşık 2 aydır direniyordum kendimi bırakmamak 8cin ama şu 1 haftadır kendimi saldım içimden geldiği an ağlıyorum içimde inanılmaz bir hüzün var. İşe gidiyorum geliyorum kızımla ilgileniyorum zaten yeterince yorucu geçiyor ama eskiden bir kahveyi bile heyecanla yapar eşime götürürdüm suan içmiyorum onunla kendim ayrı içiyorum . Eşim benden mesafe istediğini söyledikten sonra ben tamamen yitirdim gibi geliyor bazı şeyleri . O mesafeyi kabul etmemek için direnirken kendimi çok yıpratmisim . Kendisi de farkında durumun iltifat küçük dokunuş bir laf atma olarak devamlı benimle eskisi gibi sohbet kurmaya çalışıyor ama benim içimden hiç gelmiyor .
Biraz tavır koymayı öğrenmek lazım kişisel alan mı istiyorsun buyur sana kişisel alan tek başına kaliteli vakit mi geçirmek istiyorsun ok tamam al benden de uzak dur tavır bu olmalı terapistler orta yolcu erkekler de hep ben merkezci asla ilişkide orta yolu değil kendi bencil isteklerini ortaya koyuyorlar daha çok. Bu yüzden siz de bağımlılığınızı bırakıp gerekli alanı sağlayın sizin o gülen yüzünüzü heyecanınızı neşenizi özlesin sizle birlikte mutsuz olsun eski zamanlarınızın kıymetini anlar o zaman.

Çok zor çok yorucu bir insansınız. Ortanız yok. Eşinizin istedikleri absürt şeyler değil. Siz siyam ikizleri gibi tek beden olmak istiyorsunuz ama bu her insanın tahammül edebileceği bir şey değil. Bunu elde edemediğiniz zaman da tavır alıyorsunuz. Bu adam size bir yere kadar katlanacak. Sonra kaderinizdeki ikinci evliliği aramaya başlayacaksınız bu gidişle.

X