Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kafam o kadar dolu ki. Bir bulutun üstünde uyuyup dinlenmek istiyorum. Gökyüzünün o sonsuz güzelliğinde kaybolmak istiyorum. Allahım ben huzur istiyorum.

Geçen sadece zaman hemde öyle hızlı geçiyor ki keşke geçen sadece zaman olmasa beynime kazınan acılar da geçip gitse ... Vicdanın rahat o kafanı nasıl yastığa koyabiliyorsun be ! Kime ne yaptım da ben senin gibi bir cani ile imtihan ediliyorum neyse Allah büyük der susarım ben yine.

Çok şükür Allah'ım. Çok şükür. Yanımda hissettirdiğin için.
Bir sana, bir kendime güveniyorum. Kendime daha çok güvenmem gerekiyor ama, evet. Daha güçlü durmam lazım bu maddi dünyada.

Şu bazen yaptığım kendime acımayı da bırakmam lazım. Bir zamanlar işte kendini sev, beklentiye girme falan dendiğinde boş avuntu gibi gelirdi, kendime daha çok üzülürdüm ama değilmiş. Öyle olmadıkça hayat yaşanır olmuyor pek, en çok kendini sevmen gerek. Ve başkalarıyla kendi hayatını karşılaştırmamak lazım, ara sıra hayatını kurmuş her şeyi oturtmuş insanlara özeniyorum mesela ve kendime bakınca çok zaman kaybettiğimi görüyorum ama bu anca zaman kaybı yaratıyor daha çok sanki. Herkes başka yaşıyor. Farkındayım bir çok şeyin ama eyleme geçmesi, oturması zaman alıyor. Yer yer takıyorum yine elimde olmadan.

Bir gün, birinin sevgisinden, güvenilirliğinden şüphe duymadan sevebilecek miyim. Bu bazen derin üzüyor.
Ama önce kendimi tam bulmam lazım sanırım. Maddi dünyanın gerekliliklerini yerine getirmem lazım. Hayatın benden beklediklerini gerçekleştirmem. Belki de bir gün hiç aramayacağım bunu, kendimden yeterince tatmin oldukça, beklenti iyice düşünce. Beklenmedik anda gelir ya bir şeyler, bu da öyle olacak belki.
Ah merak ediyorum ileriyi. Ama muhtemelen geçmişte de şimdiyi merak ediyordum ve sonuç, manevi anlamda evet önemli ama maddesel anlamda hiç bir şey yok henüz elimde. Bu yüzden "an" ın önemini kavramaya başladım sanırım. Yeterince, fazlasıyla düşünmüş olmalıyım geçmişi, geleceği. Umarım bu farkındalıkta kalır ve ilerlerim...

bu nasıl aptal aşık moodu böyle ismini söylüyorum gülüyorum normalde başkası olsa nefret eder kaçardım ama sen uzaklasamıyorum keza sende öyle .) duyguların bu kadar karşılıklı olmasıda ayrı bi güzel ama aklımdan çıkmalısın taş kafalı

Sana şükürler olsun Allahım,kimseyi evlattan yana korkutma
Bu gece bine çarpıldım,bine bölündüm,her zerrem de ayrı ateş tutuştu,sen yavrumu korudun bana bağışladın,sana okyanuslardaki damlalar,yeryüzündeki yapraklar,gökyüzündeki sayısını yalnızca senin bildiğin yıldızlar kadar hamdü senalar olsun yarabbi.
Herkesin yavrularını koru,acılarını gösterme Alllahım ,sana ne kadar şükretsem azdır

Puff, bu telefon alınalı 1 sene olmadı sanırım, şarjı gayet güzel gidiyordu bir gün boyunca, şimdi hızlı düşmeye başladı niye böyle oldu ki. Canımı sıktı bu.

Yine evet yine..Aklımda fikrimde milyonlarca şey yine..
İşin garip tarafı hiç bişey yapasım yok.
Ama belki gökyüzünü izleyerek huzurla uykuya dalmak olabilirdi de? Hani huzur nerde?
DURDURAMIYORUM..
Aklımdan geçen,geçeçek her ne varsa.
DURUN ARTIK!!

Asik olacagim adam gelsin artik, hep benimle olsun, hep birlikte olalim, cok seveyim onu.

Bazen neden yanlış anlaşılıyorum anlamıyorum..
Gayet düz, ne dediysem onu demek istediğim bir laf, nasıl ima yaptığıma dair çıkarımlara, kötü niyete dair şüpheye sebep olabiliyor çözemiyorum, şok etkisi yapıyor bende bu. Ruhum daralıyor böyle anlarda, çok huzursuz oluyorum.

Cok kendi halimdeyim ve huzur veriyor bu durum.

Minnettarim her seye.

Aradığım sadakati bu dünyada aşkla birlikte bulamayacağım gibi geliyor artık. En azından kendi tarafımda böyle olacağa benziyor gittikçe, aşk boyut değiştiriyor belki de. Çok ilginç değişimler hissediyorum. Bakalım... Belki de yalnız ölürüm, en azından manen yalnız, istediği derinliği bulamamış olarak. Çok şey istiyorum belki de. Aslında hiç umutsuz değilim ama bir şeyleri kabullenmek zorundayım, anca öyle mutlu olacakmışım gibi, değişimle. Bu boyut değişimi ile.
Biraz dağınık kafam yine..

Son düzenleme:
Kafam çok attı bugün. Yeter artık! Bıktım hepinizden. İğreniyorum herkesten.

27.05.2019'dan sonra çok farklı bir Summer-girl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…