Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Radikal bir karar almayı düşünüyorum, insanlık için küçük ama benim için büyük bir şey. Ama emin olamıyorum çünkü özellikle geçmişten canımı sıkan insanlar olacak ve bunu hiç ama hiç istemiyorum. Hayır anlamıyorum insanlar niye geçmişte bu kadar kalırlar, seni istemeyenle ısrarla muhabbet kurmaya çalışırlar, huzur vermezler. Ben kalsam da sadece hayatımın geri kalınına yansımış bir olumsuzluk hissidir o kadar, onun dışında bittiyse bitmiştir. Engellemek bile o kadar manasız geliyor ki, bunun için kendimi yormak, niye saygısı olmaz bu insanların "istemiyorum" a ve neden sırf işlerine gelmediği için "acımasız" derler karşısındakine bu sebepten. Neyse eğer karar verirsem engellicem. Keşke "geçmiş" diye bir hazır liste olsa da tüm sosyal ortamlardan bunu seçip engelleyebilsek :)

O badireyi de atlattım ya, huzuruma kavuştum ama bu insanlardan da çok soğudum. Ne gerek vardı saçma sapan yalanlara? Öyle basitsiniz ki...

Bir daha sizin ipinizle kuyuya inmek mi? :duduk:

Şu whatsapp ı silmeden kapatabilsem de istediğim vakitler yazılamasa diye düşünüyorum bazen.

Of.. Beceremiyorum gereksiz yalanı dolanı ben ya.. Ağzım laf da yapamıyor, ay canım vay cicim diye. Kalıyorum öyle, kıvıramıyorum... Bahane bulmak gerçekten o an buna müsait bir durum yoksa çok zor, hani gerçekten bir şey olsa söyleyebileceğim neyse, böyle çok zor... Bir de bu duruma bağlı bir başkası da varsa ve bundan dolayı bu durumu kıvırman önemliyse. Ay bazen daha çok nefret ediyorum şu dünyadan, insan ilişkilerinden. Dümdüz olamıyor hiç bir şey. Çok geriliyorum...

Zamanı daha verimli kullanmayı öğrenmelisin Summer.

İyi geceler Dünya!

Allah'ım varsa gereksizleri hayatımdan çıkar lütfen, kötü niyetliler de kendi kendilerini ele versin inşallah. Fazla zarar görmeden, her şey açık şekilde olsun lütfen, iyilerse de bu belli olsun, otursun her şey. Amin.

Son düzenleme:
Ben böyle bir hata yapmazdım ya. Daha dikkatli olmalıyım. Daha kapalı konuşmalıyım ya da tutmalıyım şu çenemi...

Yoruldum ve daha da yorulacağım... Boşuna geliyor bu işlemler ama neyse iyi çıksın da sonuçlar...

Çenemi tutamıyorum bu ara ya... Hele annemle paylaştıklarımın karşılığını kötü almam umarım. Gerçekten zerre kötü düşünmezken bazen öyle bir şey söylüyor, öyle davranıyor ki şaşırıyorum, düşman gibi...

Son düzenleme:
X