Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

İçimde bir üzüntü var sanki.
Bir köşede,gölgede.
Kurduğum hayalin içindeyim,kabul olmuş dualarım benimle,peki bu içimdeki sızı nedir?

Bir kaç tane daha elimdeki kitaplardan okuyup kitap almak istiyorum, çoğunu bitirmeyi bekleyemeyecek gibiyim.

Sakin olmam lazım.. Ama ben bunu nasıl başaracağım? Işte onu bi türlü bulamadım.

Hep güçlü olunmuyormuş bugün bir kere daha öğrendim doktorum sayesinde bi saatin pili biter durur ya ha işte öyleyim aynen pilim bitti ve duruyorum öylece.yorulmuşum bitmişim tükenmişim ama pes etmemek için hala küçük bir umut var içimde yine de çok şükür bugünüme...

Hiçbir şey sonsuza dek sürmez. Bu benim en çok kullandığım sözüm. Ama kendime söyleyince niye işe yaramıyor ki? Sonsuza dek sürmeyecek bu sıkıntılar diyorum yok olmuyor beynim algılamıyor.

Kimse bana dolaylı yoldan bile olsa işe güce gidecek sorular sormasa keşke..

İnşallah o yapmamıştır. Ben mahvolurum o zaman Allah'ım. Bu kadarı çok fazla olur.

İnsanların iletişim adımlarına karşı kayıtsız kalınmasını hiç anlamadım anlamayacağım, hep ayıp buldum ama sırf çok canımı sıkıyor diye alışmaya başladım. Her konuşmasına tepki verilenler de bir havaya giriyor, acayip.

Yeter ya her şeyin farkındayım boşuna hatırlatmayın diye bağırasım var avaz avaz Allah'ım.

İçim çok sıkılıyor yaaa. Neden ki? Biraz gökyüzünü seyretsem iyi gelir aslında.

Bayramda siteyi kapatsam mı ki ?
Girmek isteyenin karşına da "Bayram Sebebi ile kapalıyız bayramın 3. günü açılacaktır" diye bir tabela koysam ?

Birinin yanında düşebilmek lazım bazen, rahatça, salmak, gücü bırakmak..

İnsan pozitifken hasta olmuyor ya da çabuk geçiyor, vücut direnci artıyor, umarım daim olur bu hallerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…