Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

üzülüyorum... kendime mi sana mı, olanlara mı bilmiyorum. sen önceden böyle biri değildin, değişerek mi bu hale geldin yoksa hep mi böyleydin de ben mi anlamadım onu da bilmiyorum. hayvanlar bile sevgi gördükleri zaman bunu anlıyorlar. sen ne çeşit bi insansın da sevgi gördüğün yere böylesine nankörlük edebiliyorsun. insan sevmezsin,canlı sevmezsin. beni zaten hiç sevmiyorsun ve sürekli bana bunu anlatmaya çalışıyorsun, bak ben zaten bunu çok iyi biliyorum. ama bunu anlatmanın yolu karşıdakini yakıp yıkmaktan geçmiyordu. anlamadın....

Planladigim sey icin cevremden destek alabilmek oyle guzel ki...

Butun yollar Roma'ya mi cikacak yoksa?

Itiraf etmeliyim: Olmasini cok istiyorum.

O eski halimden eser yok şimdii ... Hava öyle güzelki çıkmak istiyorum ama çıksam attığım her adımda canım yanıcak o yüzden evde kalmak en iyisi ... Makyajsız , ojesiz gezmeyen ben ey gidim aylardır pijamalarla yat kalk paspal bir şekilde ... Neyse allah büyük bu günlerde geçer elbet .

Bilmiyorum ki nasil bu kadar usutebiliyorum. Her yerim agriyor. :/

Yarinki is gorusmesi hic heyecanlandirmadi beni. Bu ulkenin her seyine cok yabanciyim artik.

Su an istedigim tek sey, onun gelmesi. Lutfen gel ve gidelim.

2 gündür resmen kemiklerim dökülüyordu, neyse ki kendime geldim bugün. Şükürler olsun.

Bir süredir boşladığım şu meseleye jet hızıyla dönmeliyim. Ara verdikçe uzaklaştığımı düşünüyorum.

Yarın ola, hayrola.

Gerçekten inanmak istemiyorum. Bu bir rüya olsun ne olur. Ben böyle şey görmedim hayatımda. Şaka gibi Allah'ım!

Her kitap farkli bir dunyaya surukler ya bizi, insan icin ne buyuk bir zenginliktir bu.

Dogan Hoca'da kendimi gordum. Bu kitaba yakinligim ondan.

Rüyamda ne küfür ettim öyle, normalde hiç yapmadığım şey ama kendimi rahatlamış hissettim

Her seye inat en bastan baslayacagim ve elimden gelenin en iyisini yapacagima soz veriyorum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…