Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Karanlik coktugunde yakilan mumun o ciliz isiginda insanin kendiyle bas basa kalmasi... Huzurun resmi bu.

Hani bir zamanlar sizi darmadağın eden bir şarkıyı dinlerseniz de geçmişe dair hiçbir şey hissetmezsiniz ya artık... İşte öyle bir şey.

Şarkılarda özgür olmak... Muazzam bir şey!

Bazen fani dünyada kapana kısılmış gibi hissediyorum. Aslında bir zamanlar bu çok yoğundu, zamanla alışsam da arada bir yine benzer bir his yaşıyorum hafiften.

Yeni hafta icin guzel bir plan yapmaliyim bu aksam. Gune erken baslayip verimli kullanmam gerekiyor zamani. Sporu duzenli hale getirmek, dijital detoks uygulamak ve her haftaya bir kitap sigdirmak planlarim arasinda.

Bir yerlerden de ses cikar umarim. Sabirla bekliyor olacagim.

Bu yaşıma kadar fedakarlık olarak yapmam gerekenin en fazlasını yaptım ve o yüzden hep kaybettim ama bazı yaşananlar gerçekten biz insanlara ders yani bundan sonra fedakarlık yapmak mı ... sanırım aslaaaaa !
Değmeyecek insanlar için dicem ama değmediğini zaten o yapılan fedakarlık sonrasında görüyorsun net bir şekilde !

Tarihin zorlu donemlerinde yasanan o caresizlikleri kahramanlarin bunyesinde bizzat yasiyor olmak ve savas yillarinin hirpalanmis toplumlarinda yasanan ikiliklere tum ruhumla dahil olmak nasil da muazzam bir duygu!

Kitap okumaya asigim!

Allah Allah niye böyle oldu şimdi? Hiç bu kadar üzülmemiştim. Ama ilk kez duymadım ki. Niye ilk gibi bu kadar dokundu? Allahım sabır ver gecem zehir oldu.

Başım çatlıyor.
Yapmam gerekenler ama yapamadıklarımı düşünmekten yoruldum...

Adele, o esrarengiz tablonun muhtesem kizi, soyler misin lutfen: Yarin guzel gecer mi? Yoluna girer mi her sey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…