Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

bu evimi aratmayacak güzel geniş bir eve çıkmanın hayalini kuruyorum

Hirsin sonu yok biliyorum, bu yuzden o noktaya cok takilmamaliyim.

Cok yorgunum. Gunlerce uyusam ancak kendime gelebilirim gibi.

Yapmam gereken cok sey var. Sansa ihtiyacim olacak.

Sadece ne yapacağımı, hedefi bilmem ve odaklanmam gerekiyor sonrasında yorulabilirim, çok da mühim değil... Yeter ki sağlığımı ve yapacaklarımı aksatacak düzeyde olmasın o da.

Bir kopuş, bir değişim yaşanıyor... Bakalım sancılı mı olacak? Sanırım üzüleceğim ama kaçış yok.
"Ben" zamanı. İnşallah güzel ve kalıcı olsun...

Yaptiklarinla olmak istedigin sey ne? Niye bunlari yapiyorsun?

Bazen izole olmadıkça zihnimi duyamıyorum, dinleyemiyorum hiç bir şekilde. İzole olduğum an her şey netleşiyor.
Ha genele göre zaten çok izoleyim ama bazen o bile yetmiyor. Yalnızlığa ihtiyacım çok.

Burayı okudukça evlilik kriterlerim artıyor, bir liste yapıp gelecekteki adamın eline veresim geliyor bazen.

İnsanlarda empati sıfır, tek doğruyu kendi yaşadıkları sanıyorlar... O insan ne gördü ne yaşadı da böyle davranıyor acaba?
Yengeçten(gad) gelmek böyle bir şey işte, bunu dert ediyorum. Sakin ol Vind.

Ne iğrençsiniz.
Küçücük menfaatleriniz için dalkavukluk yapıyosunuz demeyi çok isterdim suratınıza.

Koca bir okyanusun ortasinda ufacik teknesiyle yol almaya calisan bir balikci gibiyim.

Ya hic olmazsa? :/

Annemin bugun soyledigi sey cezbetmedi degil. Aslinda ihtiyacim olan sey tam da boyle bir sey. Umarim guzel gelisir her sey ve hayatim degisir. :dua:

Valla da billa da nazar.Ama kem göz değil ,beğenilme...O geceden sonra yamuldum resmen ühhühhühhüüü

Su olaya canim sikilmiyor degil ama daha iyisi olabilecegini dusunerek rahatlatiyorum kendimi.

Olsun artik lutfen.

X