Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Allah'ım bu güzel yağan mübarek yağmurun hürmetine, bizlere hayırlı kapılar aç, güzel günler göster Yarabbim.
Kimseye kötülüğümüz olmamış, daima yardım etmek istemişiz.
Bize de güzel gelişmeler göster güzel Allah'ım...

Sabah bir uyansam ve ilkbahar gelmis olsa mesela.

Umarım gördüğüm rüyanın bir anlamı yoktur ya da kötü değildir. Umarım...

Ne yapmalıyım? Neyi zorlamalıyım? Nasıl ilerlemeliyim?
Çok kararsızım.

Bugun o kismi toparlamam iyi oldu, isim epey kolaylasti.

Bunaldim ama. Surunerek ilerliyorum resmen. Neyse ki bir sey kalmadi.

Bu biter, baska bir sey baslar. Hayatim istikrara kavusmayacak, bunu cok iyi biliyorum.

Calismak istiyorum artik.

Uyanmak azap oldu iki gündür.
Galiba plüton ve satürn süreçleri asıl şimdi başladı. Annemle de tartışmalar başlayacaktır. Ruhumu daraltıyor...
Allah'ım güç ver, yol göster.

Sevgili Gunes,

Sen yokken ben bir hicim. Cok ozledim seni. Ne zaman geleceksin ki?

Bdv ye ilk konumu açmayı düşünüyorum artık bu içimdeki sıkıntıdan, yolumu bulamamaktan ama yok yeterince hazır değilim, hassasım...

Elde edilmesi zor olan her seyin inanilmaz bir albenisi var gozumde. Zoru seviyorum yani.

canimmmmm kızım bugün sensiz nasıl uyuyacağım bir an evvel sabah olsunda kavuşalım

Ben bile kendimi anlamıyorum.

Onu delicesine isteme sebebim aşk mı, hırs mı, yoksa ten uyumumuzu mu özlüyorum?

Kararlı kal Vind. Güçlü kal. Başka yolu yok. Yok...
Bunu kabullenmen bile bir adımdı.
Güçlü olmak istemiyorum, içimden geldiği gibi olmak istiyorum diyen sendin, ama artık güçlü olmak zorunda olduğunu kabullendin.

Dun aldigim haber cok mutlu etti beni. Emeginin karsiligini bir sekilde aliyor insan.

Mutluluktan ağlayacağım galiba!
Gülümsemekten ağrıyan yanaklar,
Fonda Goksel'in sesinden 'Mutluyum, mutlusunuz, hiç geçmesin sarhoşluğumuz...'

Uzun süre sonra evden çıkınca hangover gibi oluyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…