Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Kendime nazar değdirdim yine, ne güzel hasta olmuyorum derken boğazım acımaya başladı :/

Hani, acı veren bir şeyler bitip de düzlüğe çıktığını hisseder ya insan, tam da o durumdayım işte.

2018 dönüm noktasıydı benim için. Bir değil, üç beş yaş birden aldım. Öyle olgunlaştım ki...

Hastayım madem, pasta(abur cubur) yiyeyim de biraz mutlu olayım, direncim yükselsin...

Millet cinsellik yasamak icin evlenmeyi bekler. Benim cinsellik hayatim evlilikle sonlandi.

Feci bir baş ağrım var. Bu halimle sınava çalışmam gerekiyor. Dışarıdaki kar da baş ağrımı ikiye katlıyor. :/

Çayımı alıp yavaştan yavaştan masama kurulayım bari. Yol uzun, zaman kısa.

Misafirlerim gelcek h3mde 1 değil 3 ayrı misafir ne yemek yapcam şansıma sularda kesilcek 2 gün yok temzlikti oydu buydu düşünmekten içim pataldi

Doktorsuz iyileşiyorum galiba, sanırım, inşallah

rüyam işaret misin bana.harekete geçme vakti gelmiştir belkide......

mesafelerin uzak olmasi engel gelemiyorum sen gelemiyorsun.. 2 senedir goremiyorum ablacigim cok ozledimm keske gelebilsemm..

Çok şey söyleyesim var ama konuşamıyorum, dile dökemiyorum rahatça. Merkür retrosu da yok.
Galiba zamanı değil...

Yarin icin sansa ihtiyacim var. Guzel gecsin, olur mu?

O gün gelsin Rabbim. Artık gelsin. Gelsin... Lütfen yardım et bana. Lütfen.
Güzel hissediyorum, güzel olsun. Zorluklar olacaksa da hazır, dirayetli hissediyorum. Yetersizse daha çok diliyorum senden.

Bu haberi duyunca annemin baskıları başlayacak yine, verecek bana ağırlığını.
Of... Allah'ım güç ver bana.

Cok iyi degildi ama neyse ki bitti.

Guzel seyler olabilir mi artik?

Uzun zamandır ilk defa bu kadar içim sıkıldı...

Beni bu havalar mahvedecek. Icim kapkara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…