Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

yaşanan ağır şeylerden sonra bu kitap da dizi de nasıl iyi geliyor bana!
naifliğe ihtiyacım varmış. özlemişim bu hissi.
çünkü bazı şeyler çok şiddetli. hayatım böyle, kaderim böyle; alışkınım.

bir yandan da haftanın yorgunluğu var üzerimde.
dışarda da yağmur. = )

kalbimde ise aşkım sevgilim. şükürler olsun onun varlığına. ^.^

Belki her an her saniye yapamayız konuya bağlı da değişebilir ama yine de empati yapmak bu derece zor olmamalı genel olarak. En azından sert çıkışlara ne gerek var anlamıyorum. Bir de bazı şeyler illa bizim başımıza gelirse mi gerçek kabul etmeliyiz, niye ihtimal veremiyoruz, olabilir diyemiyoruz. Herkes farklı herkesin çevresi de deneyimleri de farklı olabilir.
Her an her saniye yapamasak da geliştirmeye çalışabiliriz...

Tuzsuz çekirdeğin içinden bir iki tane tuzlu çıkması :KK200::KK53:

Yeteneklerini işi olarak yapan, yapabilen insanlara hayranım... Her türlü iş için öyle ama özellikle sanat, spor, el işçiliği...
Ahh ah.

Bı anda bana ne oldu böyle.
Yorgunluk hissetmiyorum yada başka bişi.
Nerden çıktı bu baş dönmesi ve mide bulantısı.

Beni bekleyen 50 fafkli iş var ve erteleye erteleye zamanimda kalmadi .. simdi ise hasta gibi hizzediyorum. Bakalim nolcak

Gecenin sessizliğine bayılıyorum. Bir sakinlik çöküyor ruhuma. Ayrıca benim erkenden niye uykum geldi ki acaba?

Şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden ikisi; yalanın y sinin yanından geçmediğim, nefret ettiğim halde bununla suçlanmak ve gereksiz yere seni bozmaya çalışan insanlar. Genel olarak temel amaç gıcıklık ikisinde de. Çıldırasım geliyor.

Mesafeli olman gerekiyor ama bunu başaramıyorsun be Gardenya! Artık kendime gelsem iyi olacak sanki. Eski kimliğime bürünüp geri durma zamanı geldi. . .

Bebeğimi de alıp bu şehirden gitsem, ailemin olduğu şehre yerleşsek. Eşim de benimle gelmeyi kabul etse. Yeni bir düzen kursak, işime orda devam etsem, bebeğim annanesini dedesini dayısını teyzelerini doya doya görerek büyüse. Ben de annecime ve sevdiğim arkadaşlarıma kavuşsam. Ben mutlu olunca evimi, eşimi daha mutlu etsem. Çok mu zor.. Olmaz mıı??

Hayattan bir şey öğrendim yine. Mutluyum, güzel hissettim...
Bazen aydınlanmış kadar oluyorum...

Şuan önemli bir değişim hissettim kendimde resmen.. Bir hafifledim sanki.
Hemen oturmaz belki ama zamanla oturur sanıyorum ki.
Şükür:dua:

Direkt söylenebilecekken kibarlıktan uzatıldıkça uzatılan şeyler çok sahte ve yorucu geliyor bazen...

Kendime olan sevgim gün geçtikçe artıyor. Canım kendim iyi ki varım ben. :KK70: :KK200:senelerce boş yere nefret etmişim kendimden. :110:

X