Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Gerçekten kardeşim yok iyi ki ya. Bir sürü tavırlar, tartışmalar para sebebiyle falan off.
Var olup da anlaşamadıktan ben kafaya taktıktan sonra çok da anlamlı olmazdı benim için...

bu sitede neden kamp, trekking, hiking yapanların toplandığı bir konu yok acaba:KK75:

Bazı şeyleri fazla kafama takarken bazı şeyleri de gerçekten takmam gerekiyor çünkü o durum, olay o an ne kadar pasif olursa olsun hissediyorum önemsemezsem iyi olmayacağını yeri geldiğinde ve buna deli oluyorum. Özellikle haksızlığa uğruyorsam çok zorlayıcı olabiliyor...
Ah insanlar.....

Esim ve ailesi beni hic anlamiyor bu da beni cok uzuyor umarim birgun neyi, neden demek istedigimi anlarsiniz :KK43:

Surekli negatif olan insanlari anlamiyorum. Yorulur insan surekli surekli herseyin olunsuzunu gormekten dusunmekten. Dunyadaki butun skintilar sizin basinizda mi yahu. Biraz sukretmeyi ogrenmeli insan. Sadece kendi sahip oldugu seyler icin degil, esinin dostunun iyiligine sagligina da..

Bir süredir havalı havalı davranan herkesi silesim geliyor :)

Eğer ki isteklerimi gerçekleştirebilirsem, hayatımı yazmak istiyorum...
Öylece bir karalama bile olsa yazasım geliyor.

Şu jüpiter enerjisi bizim evde tek bana mı geldi?
Annemin olumsuzluğu beni çok yoruyor:silah:
Negatif, negatif ve negatif!

Ani gelen misafirden neftet ediyorum. Bişi yiyemedim başım dönüyo vücudum titriyor yorgunluktan.

X