Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gerçekten kardeşim yok iyi ki ya. Bir sürü tavırlar, tartışmalar para sebebiyle falan off. Var olup da anlaşamadıktan ben kafaya taktıktan sonra çok da anlamlı olmazdı benim için...
Bazı şeyleri fazla kafama takarken bazı şeyleri de gerçekten takmam gerekiyor çünkü o durum, olay o an ne kadar pasif olursa olsun hissediyorum önemsemezsem iyi olmayacağını yeri geldiğinde ve buna deli oluyorum. Özellikle haksızlığa uğruyorsam çok zorlayıcı olabiliyor... Ah insanlar.....
Surekli negatif olan insanlari anlamiyorum. Yorulur insan surekli surekli herseyin olunsuzunu gormekten dusunmekten. Dunyadaki butun skintilar sizin basinizda mi yahu. Biraz sukretmeyi ogrenmeli insan. Sadece kendi sahip oldugu seyler icin degil, esinin dostunun iyiligine sagligina da..