Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deniz kenarında olmak isterdim şuan. Denizin o hırçın dalgaları ile huzur bulmak isterdim. Yatağımda yatarken de gayet huzurluyum ama ne bilim isterdim işte. Dalıp dalıp giderdim denizin o sonsuz maviliğinde. Ruhum öyle yorulmuş ki sakinliğe çok ihtiyacım var. Bir gün kavuşur muyum ki o sakinliğe acaba?
Plan yap Vind. Bir şekilde şu kabuğunu kırman lazım, önce yorulup sonra huzura kavuşmak hedef. Bir de bir falcı demişti zamanında senin kendini gaza getirmen gerekiyor diye, doğru söylüyor gerçekten. Yok hırs mırs bende. Şu fani dünyada gerekiyor işte, yoksa umurumda değil.
Yine deniz kenarında olasım var. Her gece denizi seyretme isteği geliyor içime. Neden ki acaba? Allahım içim bir garip bir tuhaf sanki. Bir yanım eksik gibi. .
Bir aslan olarak hayatı oyun sahnesi kendimi de yönetmen gibi göremiyorum, bunu bir becerebilsem zaten kafam daha rahat olacak. Aksine çok ciddiye alıyorum her şeyi.
Tatil planlari yapmak istiyorum. Gidemiycem kesinlikle ama yapmasi bile guzel. Soyle meksikada hersey dahil otellere bakmaya devam. Icim aciliyor ya :)