Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Şu hayat ne düşünmeden ne de çok düşünerek geçiyor. Yoruldum ayarı tutturmaya çalışmaktan.

Sorunlu insanları çekme döneminde miyim nedir bu saçma sapan tiplerle karşılaşmam anlamıyorum ki! Ya sabır ya.

Gece gece düşündüğün şeye bakar mısın Mahperi sence mantıklı mı? Kes artık şu saçmalığı! :110:

Bişey çıksada dışarıda halletmem gereken iş için dışarıya çıkmasam :KK14:
Seda gelse şimdi keşke

Deniz kenarında olmak isterdim şuan. Denizin o hırçın dalgaları ile huzur bulmak isterdim. Yatağımda yatarken de gayet huzurluyum ama ne bilim isterdim işte. Dalıp dalıp giderdim denizin o sonsuz maviliğinde. Ruhum öyle yorulmuş ki sakinliğe çok ihtiyacım var. Bir gün kavuşur muyum ki o sakinliğe acaba?

Plan yap Vind. Bir şekilde şu kabuğunu kırman lazım, önce yorulup sonra huzura kavuşmak hedef. Bir de bir falcı demişti zamanında senin kendini gaza getirmen gerekiyor diye, doğru söylüyor gerçekten. Yok hırs mırs bende. Şu fani dünyada gerekiyor işte, yoksa umurumda değil.

Yine deniz kenarında olasım var. Her gece denizi seyretme isteği geliyor içime. Neden ki acaba? Allahım içim bir garip bir tuhaf sanki. Bir yanım eksik gibi. .

Ah be gönül çeyrek gönül ah be yarıma razı gönül...
Böyle oldunda ne oldu mutlumusun hayır !!

Bir aslan olarak hayatı oyun sahnesi kendimi de yönetmen gibi göremiyorum, bunu bir becerebilsem zaten kafam daha rahat olacak. Aksine çok ciddiye alıyorum her şeyi.

Ya tam olarak aklımdan geçen" ben niye bu turlu hamile kalamiyorum Allah'ım neden o duyguyu yaşamıyorum :KK43: offf offf " alın size icimdekiler :KK43: :KK43:

Bu retro yeni çalışıyor bende galiba. Aslında olay da yeni sayılır o da var ama. Bir özlem duydum.

Bir rahatsızlık için birden fazla doktorla görüşmek zorunda kalıyorum her seferinde, saçmalık!
Sıkıldım artık ya.

Tatil planlari yapmak istiyorum. Gidemiycem kesinlikle ama yapmasi bile guzel. Soyle meksikada hersey dahil otellere bakmaya devam. Icim aciliyor ya :)

Yorgunum. Yüküm çok ağır. Dayanma gücüm çok az. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Ben nerede hata yaptım. Suçum ne bilmiyorum.

X