Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Eveeeeeeeet, benim adamın kokoreç, işkembe muhabbeti başladı, yine bir sürü insanın karnını acıktırır, gece yarısı açık çorbacı ararlar:KK70:milleti ayaklandırdı yine, ben sarımsağı yerim adamı çorbacıdan gelsin diye beklerim ama diğerlerinin eşlerine yazık olacak, sirke sarımsak kokulu bir sürü adam evlerine dönünce olan eşlerine olacak, yazıııık:KK70:

Bdv'de takılmamak ne büyük rahatlıkmış ya.. geç oldu ama aklım başıma geldi, huzurluyum mutluyum:)

Tuzsuz çekirdek yerken arada bir tane tuzlu çekirdek çıkması :KK200:
(tuzlu çekirdek = sivilce olduğu için alamıyorum :/ )

Yeni bir hayat istiyorum.. Beni çıldırtanlardan, iyilikten anlamayan art niyetli insanlardan uzakta.. Yeni bi hayat istiyorum.. Değer bilmeyenler anlasın istiyorum beni.. Anlasın ama bulamasın bi daha..

Geçen hafta onun hayatımda artık olmayacağı düşüncesi gözyaşlarımda vücut bulurken, bugün kalbimin ondan arınıyor olmasını fark etmek nasıl da rahatlatıcı. Öyle hafifim ki... Çok kısa sürede toparlandım. Her geçen gün çok daha iyi oluyorum. Hislerimden ziyade alışkanlıkmış demek ki beni korkutan şey. Öfkem de geçti gibi. Kötü anıları hatırlamıyorum artık, yalnızca güzel anılara yer veriyorum kalbimde. Yaşattığı güzellikler için teşekkür ediyorum ona. O duymasa da evren şahit buna.

Icime icime akiyor gozyaslarim. Ortam musait degil aglayamiyorum. Sen var ya elime gecme parcalamazsam seni insan degilim!

Her sey iyi olacak her sey duzelecek sabret Peri Allaha dayan Allaha guven sabret sen. Ben bugunleri atlatacagim. Butun bunlar gececek. Hem neler gecmedi ki bu mu gecmeyecek? Iyi gunler gelecek ben inaniyorum. Cok yakinda gelecek. . .

Hayatimin kontrolunu kaybettim resmen. Korktugum ne varsa basima geliyor sanki. Tovbe Yarabbim. Cok bunaldim. Yeter artik. Ferahlik istiyorum biraz. Biktim aylardir bu stresten artik kaldiramiyorummmm

Eskiden derin anlamlar ifade eden şeyin artık bir dal bile kıpırdatmıyor oluşu hayatta hiç bi şeyin kalıcı olmadığının en büyük göstergesi

X