Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Bir üye, Oğuz Atay'ın bir sözünü paylaşmış bir konuda: "İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz."

Yaşadığım aydınlanmanın izahı yok. İyi ki varsın sevgili üye.

Yarin nolur dusundugum sey olmasin. Olursa cok kotu bir duruma duserim. Olmasin Allahim nolur. Olmamali dusundugum sey...

Hayatin bu adami karsima neden cikardigini dusunuyorum. Ne gunah isledim de bu adam hayatima girdi? Kimin ahini aldim? Resmen cezalandiriliyorum.

Evet kendime "inat" ederek uyumadığım bir gece daha.
Aklımdan geçenler;
1 - Nikah bitti ben "ohh artık kiloyu dert etmeme o kadar da gerek yok" havasında yedim durdum sanki sırf nikah içinmiş gibi, bir de üstüne regl vakti geldi iyice iştah açıldı, yine tutmam lazım şu boğazı ve egzersiz falan yapmam lazım.
2 - Şuan uyumam lazım yarın rahatça ders çalışabilmem için ama üstüne latte yaptım bir de.
3 - Madem uyumuyorum ders de bir noktada bunaltacak beni iyice, sevdiğim şeylerle de ilgileneyim ki nefes alayım diye astroloji konusuna daha bir bakayım diyorum ve netten bir şeyler araştırıyorum, sanatsal bir şeyler de bakar araştırır denerim belki. (vazgeçmeye yatkınım, çünkü "şunu yapayım" diyerek kendime görevmiş gibi bir şeyleri şartladığımda olmuyor o iş bazen, sıkılıyorum ya da odaklanıp "şart" gibi düşünmemeye çalışmam lazım)

Icim cok dolu.
Kafami bosaltmak icin yazmam lazim ama yazmaya bile useniyorum. Cok halsizim. Canim hicbir sey istemiyor. Birkac gündür böyleyim, ne zaman gececek...

Off... Tekrar bir borç olayı çıkmasın lütfen ya. Lütfen!
Enerjim çekildi yıllardır tam adım atmaya başladım lütfen ya!
Şuan kafamı çok kurcalıyor bu durum..
Ama ben dedim gitmeyeyim oraya diye. Dedim...

Şimdi bunun lafı geçerse akşam napcam.. Yaptığım doğru biliyorum ama enerjim çok etkileniyor derdim bu. Keşke sana güvenebilsem anne. Şimdi arkamdasın kendin için ama başka zaman benimle ilgili ters bir şey olduğunda gidip söylersin bunu.

8. gun bitti. :p oh be basardim sonunda. Harikayiiim harika hissediyorum. Allahim guc ver devami icin hayirlisi ile.

Zaten ayrilmayi dusunuyorum. Acima acinacak hale gelirsin demisler. Bak patronlardan hic biri bugun ise geldi mi? Diger yonetici bir haftadir gelmiyor zaten. Ne olmus kocan sokakta kaldi diye eve erken geldiysen? Niye suclu hissediyorsun ki kendini. Salla. Onlar seni dusunuyor mu? Hadi simdi ihmal ettigin epilasyon ve bakim zamaniii :))

Yemek yapmam lazım oy oy her gün şu yemek yapmak ne kadar sıkıcı ya ne pişirsem diye düşünmek kızım gelcek okuldan eşim gelcek işten küçük cadı da uyurken kalk yap yemeklerini niye üşeniyorum ki

Zaten kış da gelmedi ben güneş açınca insanın içi sıkılır mi sıkılıyor işte kapalı olsun hava mis gibi yağmur yağsın ne olur kiii sankiii

Basit düşünmek için kendimi zorluyorum resmen bazen :KK51:
(yükselen akrep ve aslanın son derecesinde doğma özelliği sanırım)

X