• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Şu An Aklından Ne Geçiyor ?

Son gunlerde değil cok uzun zamandir bebek sahibi olmak istiyoruz... kimselerle konusmaiyorum anlatamiyorum... dusunmemeye çalışıyorum ama sanki benim inadima inadima nereye baksam ya bi bebek yada bebek esyalari ..... dayanmaya çalışıyorum esimde bende cok istiyoruz ve üzülüyoruz.... interneti aciyorum bi bakiyorim neler indirm de bbek esyalri tv aciyorum bebek sahibi olmakatan bahseden annelr kanal değiştiriyor um birden bi telefon falanca kisi hamile. ... bazem gercekten hersey ust uste geliyor nedense... doktora gidoyorum umutlaarim bi nebze daha sonuyor... sonra kendo kendime diyorum ki duusnme yapma karamsar liga kapilma ama galiba ben kendimi kanndiriyorum artik gerçeklerin ve olmyacagini kabullenmme lazim zor bir durum cok zorr...belki yazarsam rahaylatir biraz dedim.....

O depresyon senin.. bu bunalim benim..
Delirmeye 5 kaldi.
Hayat zaten zordu. Simdi 10 kati zorlasti. Yetiskin hayatina alisamamistim bi turlu. Isi birakip, part time calisip, az para bol vakitle hayatimi gecirmeyi düslerken, bir anda hayatim boyunca boyle deli gibi calismam gerektigi gercegi yuzume tokat gibi carpti.

Cildiricam. Kafayi yicem. Offf ne olur duzelsin bazi seyler

Back